Και όμως η Λίβερπουλ δεν βρήκε τον διάδοχο του Κλοπ, τα δεδομένα ήταν διαφορετικά και η ομάδα δέχθηκε χτύπημα από Γουέστ Χαμ

Η συμφωνία με Αμορίμ φαινόταν κλεισμένη, όμως τελικά ο Πορτογάλος δεν έχει στα χέρια του από τώρα τα εισιτήρια...

Sporting's head coach Ruben Amorim looks the Portuguese League soccer match between Sporting CP and Benfica at the Alvalade stadium in Lisbon, Sunday, May 21, 2023. (AP Photo/Armando Franca)
(AP Photo/Armando Franca) AP

Η διοίκηση της Λίβερπουλ είχε προβεί σε προφορική συμφωνία με τον Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ή τουλάχιστον έτσι υποστηριζόταν όλο αυτό το διάστημα.

Οι "Κόκκινοι δεν έχουν ακόμη επιλέξει τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ και η αλήθεια είναι πως έχουν σφίξει τα γάλατα μιας και ο χρόνος δεν είναι πλέον σύμμαχος. Η ομάδα χρειάζεται τον "εκλεκτό" της σχετικά άμεσα, διότι πολύ απλά χωρίς εκείνον η ομάδα δεν μπορεί να προχωρήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό και να είναι έτοιμη για την προετοιμασία του καλοκαιριού.

Ο Αμορίμ ποτέ δεν είχε δώσει τα χέρια με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ και απλά είχε συζητήσει με την ομάδα για την πιθανότητα συνεργασίας. Ο ίδιος φέρεται να είναι stand by επιλογή και επομένως το όνομά του ναι μεν δεν έχει τελειώσει για την ομάδα, ωστόσο δίνεται η αίσθηση πως εξετάζεται κάτι διαφορετικό.

Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ο Πορτογάλος δέχθηκε κρούση από την Γουέστ Χαμ, αλλά δεν φαίνεται να έχει προκύψει κάποια συμφωνία μέχρι στιγμής. Αναμφίβολα, μία ακόμη απόρριψη για την θέση του προπονητή μετά τον Τσάμπι Αλόνσο δεν θα ήταν και το καλύτερο σενάριο για την ομάδα του Κλοπ, όμως δεν αποκλείεται να κλείσει τελικά ένας προπονητής που να μην έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα

"Εφιάλτες" έβλεπε ο Μπερνάρντο Σίλβα μετά το χαμένο πέναλτι, δικαιούται μία κακή μέρα παρά τον αποκλεισμό

Η ομάδα μεταμορφώθηκε σε Λερναία Ύδρα και τρομάζει τους στατιστικολόγους, θα βρεθεί άραγε ο "Ηρακλής" να βάλει ένα τέλος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK