Και όμως ο Ρούνεϊ δίνει τον τίτλο σε "μισητή" ομάδα, απέκλεισε την Άρσεναλ παρόλο που είναι πρώτη

Ο θρύλος της Γιούναιτεντ έκανε γνωστό ποια ομάδα θεωρεί πως θα κατακτήσει την Premier League.

Manchester United's Wayne Rooney celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester United and Hull City at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Saturday Nov. 29, 2014. (AP Photo/Jon Super)
(AP Photo/Jon Super) AP

Ο Γουέιν Ρούνεϊ έκανε μία δήλωση που δίχασε φιλάθλους. Βέβαια, τέτοιες προβλέψεις αναμφίβολα δεν θα ικανοποιήσουν όλες τις πλευρές, πόσο μάλλον όταν το πρωτάθλημα της Premier League είναι τόσο ανταγωνιστικό.

Παρόλο που η Γιουνάιτεντ ανέδειξε ορισμένες αδυναμίες της Λίβερπουλ κατορθώνοντας να της στερήσει την πρωτιά, ο Άγγλος πρώην αστέρας των "Κόκκινων Διαβόλων" τους θεωρεί φαβορί για τον τίτλο. Ο ίδιος εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την πρόβλεψή του στην οποία επίσης αμφισβήτησε την ικανότητα της Άρσεναλ να φτάσει στην "Γη της Επαγγελίας".

"Ξέρω ότι είναι μόνο επτά παιχνίδια, αλλά υπάρχουν πολλά που θα συμβούν από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν", δήλωσε ο Ρούνεϊ.

"Μου άρεσε η συνέντευξη του Κλοπ μετά το ματς εκεί, γιατί μέσα του θα είναι έξαλλος. Αλλά έδειξε την ψυχραιμία του και την εμπειρία του από την κατάκτηση του τίτλου της Premier League στο παρελθόν.

"Έχει δείξει την εμπειρία του που έχει και ο Γκουαρδιόλα, αλλά δεν έχουμε δει ακόμα αν ο Αρτέτα το έχει αυτό τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε νομίζω ότι αυτό θα είναι σημαντικό.

"Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα το πάρει".

Η Άρσεναλ μπορεί να μην διαθέτει προπονητή ο οποίος να έχει κατακτήσει πρωτάθλημα ωστόσο αρκετοί φίλοι των "Κανονιέρηδων" θα ενοχλήθηκαν με αυτές τις δηλώσεις. Η αλήθεια είναι πως η περυσινή χρονιά της Άρσεναλ λειτούργησε κατά κάποιο τρόπο ως πιλοτική. Έφθασε πολύ κοντά στην πηγή, αλλά νερό δεν ήπιε. Φέτος αναβαθμίστηκε, διαθέτει εμπειρία, αυτοπεποίθηση και δείχνει πιο ώριμη. Στους επόμενους αγώνες θα φανεί αν πράγματι ο Αρτέτα διαθέτει αυτό το κάτι που θέλει ο Άγγλος παλαίμαχος.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατέλειψαν τον αγώνα αφότου δέχθηκαν τέρμα στο πρώτο λεπτό έχοντας κατεβάσει την Κ19, η αντίπαλη ομάδα έκανε χιούμορ

H Γιουνάιτεντ ο "κρυπτονίτης" της Λίβερπουλ; Η ισοπαλία-ήττα που ίσως στοιχίσει τα πάντα

News 24/7

24MEDIA NETWORK