Και συμπαίκτη του Ρονάλντο από την Γιουβέντους θέλει η Αλ Νασρ

Δεν είναι μόνο ο Ράμος στο στόχαστρο της Αλ Νασρ. Οι Σαουδάραβες θέλουν μεγάλο όνομα της Serie A, πρώην συμπαίκτη του Ρονάλντο.

From left, Juventus' Juan Cuadrado, Cristiano Ronaldo, Blaise Matuidi and Emre Can celebrate at the end of a Serie A soccer match between Juventus and AC Fiorentina, at the Allianz stadium in Turin, Italy, Saturday, April 20, 2019. Juventus clinched a record-extending eighth successive Serie A title, with five matches to spare, after it defeated Fiorentina 2-1. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Αλ Νασρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει βάλει στο στόχαστρό της και πρώην συμπαίκτη του Ρονάλντο στην Γιουβέντους του οποίου το συμβόλαιο εκπνέει το καλοκαίρι.

Πρόκειται για τον Χουάν Κουαρντάντο με τον οποίο ο Πορτογάλος συνυπήρξε στο Τορίνο από το 2018 έως το 2021. Ο 34χρονος, πλέον, Κολομβιανός έχει φέτος 20 ματς με 4 ασίστ.

Η Γιουβέντους μετά από συνεχόμενους δανεισμούς στην Τσέλσι, το 2017, τον πούλησε στους Μπλε αντί 20.000.000 ευρώ. Το τελευταίο διάστημα ο Κουαρντάντο έχει αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών που τον έχουν αφήσει εκτός δράσης, ενώ και η Γιούβε δεν δείχνει διάθεση να του δώσει νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε περισσότερα

Μπλιντ: Έτσι κατέληξε στην Μπάγερν και έστειλε όλο το μεταγραφικό παζάρι στον κουβά

Αλ Νασρ: Πόσο κοστίζει η φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιουνάιτεντ: Βετεράνος κίπερ κάνει ονειρεμένη μεταγραφή στο Όλντ Τράφορντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK