Μπλιντ: Έτσι κατέληξε στην Μπάγερν και έστειλε όλο το μεταγραφικό παζάρι στον κουβά

Η Μπάγερν αιφνιδίασε τους πάντες υπογράφοντας τον Ντάλεϊ Μπλιντ, αλλά ο λόγος είναι ξεκάθαρος κι αποτελεί έξυπνη κίνηση.

Daley Blind of the Netherlands celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup round of 16 soccer match between the Netherlands and the United States, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Saturday, Dec. 3, 2022. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Ο Ντάλεϊ Μπλιντ με τη φανέλα της Ολλανδίας AP PHOTO/RICARDO MAZALAN

Το 2023 λόγω και του Μουντιάλ 2022 μπήκε δυνατά μεταγραφικά. Η Τσέλσι παλεύει να πάρει τον Έντσο Φερνάντες, ο Κόντι Χάκπο μετακινήθηκε στην Λίβερπουλ, ενώ στη σειρά περιμένει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ για να δει ποια ομάδα εκ των κορυφαίων του πλανήτη θα τον αρπάξει από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Εντελώς λαϊκά, όμως, αυτός που έστειλε όλους στον... κουβά ήταν ο Ντάλεϊ Μπλιντ. Ο Ολλανδός έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ κι εκεί που κανείς δεν ασχολιόταν ή όσοι ασχολήθηκαν τον έβλεπαν να καταλήγει κάπου στη μέση της Ολλανδίας, τελικά ο έμπειρος αμυντικός έκλεισε στην Μπάγερν Μονάχου!

Στο Μόναχο εν μέσω της σεζόν και κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είδαν τον Λούκας Ερνάντεζ να τραυματίζεται σοβαρά (σ.σ. στην αναμέτρηση της Γαλλίας με την Αυστραλία). Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να μείνει εκτός δράσης έως τον Σεπτέμβριο. Συναγερμός!

Οι Βαυαροί έπρεπε να κινηθούν στην αγορά για τον αντικαταστάτη του αμυντικού, ενώ παράλληλα είδαν και τον Μάνουελ Νόιερ να λέει αντίο στη σεζόν μετά από ατύχημα που είχε όταν έκανε σκι. Διπλό το κακό την ίδια ώρα που η διοίκηση δεν μπορούσε να ρίξει πολλά εκατομμύρια στο παζάρι.

Έτσι, ενεργοποιήθηκε η εκπροσώπηση του Μπλιντ. Οι μάνατζερ του Ολλανδού ενημέρωσαν την Μπάγερν για την περίπτωση του παίκτη τους που δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή του Άγιαξ. Το μομέντουμ εξαιρετικό, αφού το κλαμπ του Άμστερνταμ άφησε ελεύθερο τον 32χρονο κι εκείνος με αστραπιαίας διαπραγματεύσεις ταξίδεψε στο Μόναχο κι έκλεισε.

Ονειρική κίνηση για τον Μπλιντ ο οποίος μετά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φορέσει τη φανέλα ενός ακόμα ποδοσφαιρικού κολοσσού. Το συμβόλαιο του Ντάλεϊ θα είναι για έξι μήνες με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ονειρικό σενάριο.

Διαβάστε περισσότερα

Η δημοφιλέστερη φωτογραφία στην ιστορία βασίστηκε σε μία ρέπλικα

Τσέλσι: Οι τρεις παίκτες που έδινε ως αντάλλαγμα για τον Έντσο

Ρονάλντο: Ο ιστορικός χωρισμός και η τσέπη που κατέληξε η κολοσσιαία προμήθεια της Αλ Νασρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK