Καλά κρατεί η κόντρα του Ζλάταν με τον Μπαλοτέλι: Η νέα τοποθέτηση-σπόντα του "Σούπερ Μάριο"

Νέα απάντηση στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έδωσε ο Μάριο Μπαλοτέλι μετά τις δηλώσεις του Σουηδού όπου και ανέφερε πως ο Σούπερ Μάριο δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε την καριέρα του.

Καλά κρατεί η κόντρα του Ζλάταν με τον Μπαλοτέλι: Η νέα τοποθέτηση-σπόντα του "Σούπερ Μάριο"
Ο Μάριο Μπαλοτέλι AP

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τον Μάριο Μπαλοτέλι μετά από τη δημόσια τοποθέτηση που έκανε ο Σουηδός όπου και ανέφερε πως ο "Σούπερ Μάριο" δεν εκμεταλλεύτηκε όπως θα έπρεπε το τεράστιο ταλέντο που είχε και έκανε αρκετά λάθη.

Ο Ιταλός δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη συγκεκριμένη τοποθέτηση του Ίμπρα και έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το τρόπαιο του Champions League που κατέκτησε με τη φανέλα της Ίντερ στα χέρια του, διοργάνωση την οποία δεν έχει καταφέρει ποτέ να κατακτήσει ο Ζλάταν.

Μάλιστα, ο Μπαλοτέλι δεν έμεινε εκεί αλλά ανέφερε σε νέα τοποθέτησή του πως σε κάποια πράγματα έχει δίκιο ο Ίμπρα αλλά το Champions League είναι δικό του, ενώ δεν δίστασε να πει πως έχει και πιο ισχυρή προσωπικότητα από εκείνον.

"Έκανα κάποια λάθη, θα μπορούσα να εκμεταλλευτώ το ταλέντο μου διαφορετικά. Είναι αλήθεια ότι ο Ιμπραχίμοβιτς πάντα μου έλεγε ότι μπορώ να τα πάω καλύτερα, αλλά δεν έχει δίκιο για τα υπόλοιπα. Ίσως να μπορούσα να είχα κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, μπορώ να το πω με βεβαιότητα.Πάντα είχα πιο ισχυρή προσωπικότητα από εκείνον, γι' αυτό δεν μου προκαλούσε τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Αισθάνομαι απολύτως ότι το τρόπαιο του Champions League είναι δικό μου. Δεν πίστευα ότι υπήρχε καμία αμφιβολία για αυτό μέχρι σήμερα. Όταν ένας σύλλογος κερδίζει το Champions League, είναι αδύνατο να αποφύγει να δώσει εύσημα σε όλους στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τρελάθηκε ο Μέσι! Μετά το... 20-0 σύγκρινε την Αργεντινή με την καλύτερη Μπάρτσα όλων των εποχών

Γιουβέντους: Αυτή είναι και επίσημα η τιμωρία του Φατζόλι για την εμπλοκή του στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού

Αργεντινή: Το μεγάλο στήριγμα του Μέσι ανακοίνωσε το "τέλος" μετά από το Copa America

News 24/7

24MEDIA NETWORK