Στα "μαχαίρια" Ζλάταν και Μπαλοτέλι: Ο Ίμπρα τον έκρινε δημόσια και ο Σούπερ Μάριο τον τιμώρησε με ανάρτησή του

Σε δημόσια "διαμάχη" βρίσκονται οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Μάριο Μπαλοτέλι με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Σουηδού για τις ευκαιρίες που πέταξε στην καριέρα του ο Σούπερ Μάριο.

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic gestures during a Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Nov. 28, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς AP PHOTO/LUCA BRUNO

Επικριτικά ήταν τα σχόλια του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για τον Μάριο Μπαλοτέλι, λέγοντας σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε για τον Ιταλό, πως είχε πολλές ευκαιρίες στην καριέρα του ώστε να αναδείξει το ταλέντο του, τις οποίες όμως ποτέ δεν κατάφερε να... αρπάξει.

Ο "Σούπερ Μάριο" δεν πήρε με καλό μάτι τη συγκεκριμένη δήλωση του Ίμπρα και προχώρησε σε στόρι "σπόντα" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου και απαθανατίζεται ο ίδιος να κρατά το Champions League, διοργάνωση την οποία δεν κατάφερε να κατακτήσει ποτέ στην καριέρα του ο Ίμπρα.

Θυμίζουμε πως ο Μπαλοτέλι κατέκτησε το Champions League την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 με τη φανέλα της Ίντερ ενώ ο Σουηδός σταρ παρά το γεγονός πως δεν κατέκτησε ποτέ την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θεωρεί πως έχει όλο το πακετό για να θεωρηθεί ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τσέλσι δεν τον άφησε να φύγει, ο Ποτσετίνο δεν τον έχει βάλει ούτε ένα λεπτό και τώρα του ζήτησε να βρει ομάδα

Χάλαντ και Έντεγκααρντ έχουν άλλη μία ευκαιρία για το "θαύμα"

Κι όμως! Πρώην wonderkid της Ρεάλ θεωρεί ότι το "αντίο" στους Μαδριλένους ήταν η πιο σωστή απόφαση της καριέρας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK