Κανέλο Άλβαρεζ: Αποκαλύπτει τη στενή σχέση του με τον CR7

Πως έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις επαφές του κινητού του παραδέχτηκε ο πολυσυζητημένος, για τη στάση του απέναντι στον Λιονέλ Μέσι, Κανέλο Άλβαρεζ.

Canelo Alvarez celebrates after defeating Gennady Golovkin in their super middleweight title boxing match, Saturday, Sept. 17, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Ο Κανέλο Αλβαρέζ (AP PHOTO/JOHN LOCHER)

Τα φώτα της δημοσιότητας συνεχίζει να τράβα ο Κανέλο Άλβαρεζ, ο Μεξικάνος μποξέρ ο οποίος έκανε δημόσια επίθεση στον Λιονέλ Μέσι λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης της Αργεντινής με το Μεξικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αφορμή τότε, είχε σταθεί ένα βίντεο που έδειχνε τον Αργεντίνο σταρ να πατάει μία φανέλα της εθνικής ομάδας του Μεξικού κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

Λίγο καιρό μετά από την παρεξήγηση με τον Μέσι, ο Μεξικάνος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό CQ Magazine του Μεξικού και παραδέχτηκε σε μία απ' τις ερωτήσεις που δέχτηκε πως μία από τις επαφές που έχει στο κινητό του είναι αυτή του αντίπαλου δέους του Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο.

"...Ο Κριστιάνο είναι ο πιο διάσημος άνθρωπος που έχω στις επαφές μου, τον οποίο θαυμάζω πολύ..."

Θυμίζουμε, πάντως, πως ο Κανέλο Άλβαρεζ είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη στάση του προς τον Αργεντίνο σταρ λέγοντας πως η στάση του ήταν υπερβολική.

Διαβάστε Περισσότερα

Μούντρικ: Έγινε... Μπολτ σε μόλις 35 λεπτά

Ασένσιο: Μπορεί να γίνει ο πρώτος παίκτης της Ρεάλ που πάει Μπαρτσελόνα μετά το 1996

Ρονάλντο: Εβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Μέντες, η ατάκα που έφερε το διαζύγιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK