Κανσέλο: Ο Νάγκελσμαν του έκανε ότι ο Πεπ και άρχισαν οι φήμες

Για το γεγονός πως ο Ζοάο Κανσέλο έχει χάσει τη φανέλα βασικού από τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της Μπάγερν Μονάχου ρωτήθηκε ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν λέγοντας πως ο παίκτης διαχειρίστηκε καλά αυτή την κατάσταση.

Bayern's Thomas Mueller, right, celebrates with Bayern's Joao Cancelo after scoring his side's opening goal during the Bundesliga soccer match between Bayern Munich and VfL Bochum 1848 at the Allianz Arena in Munich, Germany, Saturday, Feb.11, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Ζοάο Κανσέλο πανηγυρίζει με τον Τόμας Μίλερ AP

Μία από τις σημαντικότερες κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έκανε η Μπάγερν Μονάχου καθώς απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Σίτι τον Ζοάο Κανσέλο.

Ο Πορτογάλος, πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις με τους Βαυαρούς και παρά το γεγονός πως είχε φανέλα βασικού στις πρώτες αναμετρήσεις, στα τελευταία παιχνίδια είτε έρχεται από τον πάγκο, είτε δεν αγωνίζεται καθόλου.

Γι' αυτό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί ο προπονητής της ομάδας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν καθώς ο μικρός χρόνος συμμετοχής ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που τον έφεραν σε ρήξη με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και είχαν ως συνέπεια την αποχώρησή του από την ομάδα.

"...Ο Ζοάο διαχειρίζεται καλά την κατάσταση. Δεν έχω την εντύπωση ότι σκάει. Ο Στάνισιτς είναι λίγο πιο αμυντικός, αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε.."

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο στόπερ 65.000.000 ευρώ που θυσιάζει για χάρη του Γκβάρντιολ

Σίτι: Αυτός είναι ο κρυμμένος Λεάο του Γκουαρντιόλα και κάνει πάταγο

Το σπουδαίο ταλέντο της Γαλλίας που ακούστηκε και για Ελλάδα παραμένει άνεργος

News 24/7

24MEDIA NETWORK