Σίτι: Ο στόπερ 65.000.000 ευρώ που θυσιάζει για χάρη του Γκβάρντιολ

Φαίνεται πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να προχωρήσει για τον Γκβάρντιολ κι γι' αυτό τελειώνει αμυντικό που κόστισε στο κλαμπ 65.000.000 ευρώ.

Leipzig's Josko Gvardiol celebrates after scoring his side's opening goal during the UEFA Champions League round of sixteen first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Andreas Gora)
Ο Γβκάρντιολ μετά από το γκολ του με την Σίτι AP PHOTO/ANDREAS GORA

Για να προχωρήσει η μεταγραφή του Γιόσκο Γκβάρντιολ στην Σίτι, αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα απαιτούνται πολλά χρήματα. Η Λειψία θα απαιτήσει πάνω από 100 εκατ. ευρώ, οπότε όσοι επιθυμούν θα χρειαστεί να κάνουν οικονομία και να ξεφορτώσουν το ρόστερ τους.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να κάνει η ομάδα του Μάντσεστερ, σύμφωνα με το footmercato.net, με την περίπτωση του Λαπόρτ. Ο κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα, παίζει ελάχιστα οπότε η πόρτα της εξόδου είναι ανοιχτή.

Ο Λαπόρτ είναι 28 ετών, κόστισε στην Σίτι 65.000.000 ευρώ το '18 ενώ το συμβόλαιό του εκπνέει το '25. Ήδη, μάλιστα, όπως αναφέρει το προαναφερθέν Μέσο, η Μπαρτσελόνα φέρεται να καλοβλέπει την περίπτωσή του.

Διαβάστε περισσότερα

Η Οδύσσεια του Απόστολου Βέλλιου έληξε στο Τσβόλε

Σίτι: Αυτός είναι ο κρυμμένος Λεάο του Γκουαρντιόλα και κάνει πάταγο

Λίβερπουλ: Οι άλλοι τρεις που φεύγουν μετά από τον Φιρμίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK