Το σπουδαίο ταλέντο της Γαλλίας που ακούστηκε και για Ελλάδα παραμένει άνεργος

Είναι ένα από τα ονόματα που έκαναν μεγάλο γκελ στην Ευρώπη, κάποια στιγμή ακούστηκε και για την Ελλάδα, αλλά στα 35 του είναι ελεύθερος από το καλοκαίρι.

Bordeuax's Hatem Ben Arfa, second right, celebrates with his teammates his goal against Rennes during the League One soccer match between Rennes and Bordeaux, at the Roazhon Park stadium in Rennes, France, Friday, Nov. 20, 2020. (AP Photo/David Vincent)
Ο Μπεν Αρφά πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στην Μπορντό AP PHOTO/DAVID VINCENT

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Έκανε πάταγο στην Λυών, πήρε μεταγραφή στην Μαρσέιγ και στη συνέχεια πέρασε από Νιουκάστλ, Χαλ και Νις. Η Παρί του άνοιξε την πόρτα, αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει ούτε εκεί...

Στη συνέχεια έπαιξε στην Ρεν, την Βαγιαδολίδ και την Μπορντό. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του η Λιλ κι έπειτα ανέγεια. Από το καλοκαίρι ο 35χρονος Γάλλος είναι χωρίς ομάδα και δεν υπάρχει νεότερο αναφορικά με την πορεία του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο ντριμπλέρ με καταγωγή από την Τυνησία έχει ακουστεί και για την Ελλάδα, αργότερα μέσα στο 2022 κυκλοφόρησαν σενάρια που τον ήθελαν να κόβει το ποδόσφαιρο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση εάν πράγματι ο Μπεν Αφρά έχει κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Μπεν Αφρά συνολικά μέχρι στιγμής έχει παίξει σε 428 ματς, σκόραρε 75 γκολ και μοίρασε 64 ασίστ. Μένει τώρα να δούμε αν θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο ή εάν σιωπηλά τελείωσε από τα γήπεδα.

Διαβάστε περισσότερα

Η Οδύσσεια του Απόστολου Βέλλιου έληξε στο Τσβόλε

Τσέλσι: Διώχνει τον Πότερ για να πάρει πάλι προπονητή από την Μπράιτον

Άρσεναλ, Αρτέτα: Έχει ν' αλλάξει ρούχα από τις 15 Φλεβάρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK