Κάποιος είχε τον Ροναλντίνιο σαν είδωλο και για αυτό δεν θέλει να μείνει με Γκουαρντιόλα

Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Σίτι ως δανεικός σε ομάδα της Ισπανίας και δεν φαίνεται να κοιτά πίσω.

Barcelona's Ronaldinho of Brazil controls the ball  during a Spanish league soccer match against Celta in Barcelona, Spain, Tuesday Dec. 20, 2005. (AP Photo/Manu Fernandez)
(AP Photo/Manu Fernandez) ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε δηλώσει πως η Μάντσεστερ Σίτι κρατά μόνο τους παίκτες που επιθυμούν να βρίσκονται στον σύλλογο, ενώ επίσης τόνισε ότι η ανανέωση του ρόστερ είναι απαραίτητη για την αδιάκοπη διεκδίκηση των τίτλων.

Ο Ζοάο Κανσέλο φαίνεται να τον βολεύει αυτή η προσέγγιση του Ισπανού διότι, πέρα από το γεγονός ότι ο Πορτογάλος τα είχε "χαλάσει" με τον Πεπ, ήταν επιθυμία του ίδιου να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα και αυτό λόγω του θαυμασμού που είχε από μικρός για έναν ιδιαίτερο ποδοσφαιριστή της. Ο Ροναλντίνιο αποτέλεσε και αποτελεί ίνδαλμα για πολλούς ποδοσφαιρόφιλους και ο μπακ των Μπλαουγκράνα ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Ο Κανσέλο δήλωσε πως δεν ξέρει τι αναμένεται να συμβεί στην καριέρα του, ωστόσο γνωρίζει καλά ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα.

Οι δηλώσεις

Δεν ξέρω ακόμα το μέλλον μου, αλλά θα ήθελα να μείνω στην Μπάρτσα".

"Μεγάλωσα με είδωλο τον Ροναλντίνιο, είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα της Μπάρτσα"

Η Καταλανοί έχουν μείνει ευχαριστημένοι με την αγωνιστική εικόνα του Ισπανού μπακ και θα ήθελαν να τον αγοράσουν από την Σίτι ή διαφορετικά να ανανεωθεί ο δανεισμός του.

Διαβάστε περισσότερα

Ο εξαφανισμένος μάγος της Ρεάλ δήλωσε βροντερό παρόν και άφησε πίσω του τον φόβο

O Μουρίνο βρέθηκε δίπλα σε πρόεδρο ομάδας της Premier League, ετοιμάζεται να επιστρέψει ο Πορτογάλος

News 24/7

24MEDIA NETWORK