O Μουρίνο βρέθηκε δίπλα σε πρόεδρο ομάδας της Premier League

Έκλεισε το μάτι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο Μουρίνιο, το timing δείχνει ιδανικό.

Roma's head coach Jose Mourinho, left and Leverkusen's head coach Xabi Alonso hug before the Europa League semifinal second leg soccer match between Bayer Leverkusen and Roma at the BayArena in Leverkusen, Germany, Thursday, May 18, 2023.(AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μοιράζεται συνεχώς την επιθυμία του να προπονήσει άμεσα και μάλιστα σε ένα project αντάξιο των δικών του πεπραγμένων και φαίνεται πως ίσως να βρέθηκε αυτή η ομάδα που έχει το... πακέτο.

Από τότε που ο "Special One" αποχώρησε από την Ρόμα έχει προκύψει ενδιαφέρον από ποικίλους συλλόγους, ωστόσο πέρα από καπνό δεν υπήρξε εν τέλει φωτιά. Την αποχή του πορτογάλου από τους πάγκους φέρεται να είναι πρόθυμη να τερματίσει μία ομάδα από την Premier League που έχει στόχο να γίνει βασική διεκδικήτρια υψηλών στόχων.

Υποστηρίζεται λοιπόν πως ο Ζοσέ βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και εμφανίστηκε επίσης στο grid του Grand Prix, το οποίο διεξάγεται στους δρόμους της Τζέντα. Εκεί, ο "Special One" εθεάθη να σφίγγει τα χέρια με τον πρόεδρο της Νιουκάστλ, Γιασίρ Αλ-Ραμαγιάν.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μουρίνιο έχει μιλήσει στο παρελθόν για την επιθυμία του να εργαστεί μια μέρα στη Σαουδική Αραβία, μετά την άνοδο της Saudi Pro League τους τελευταίους 18 μήνες. Όσον αφορά όμως το άμεσο μέλλον του, ο Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει.

Ο Μουρίνιο δήλωσε: "Δεν είμαι σε κατάσταση ξεκούρασης, θέλω να δουλέψω. Απλά δεν θέλω να πάρω τη λάθος απόφαση.

"Πρέπει να περιμένω τη σωστή και αυτή που μου δίνει κίνητρο. Αν μπορούσα να δουλέψω αύριο, θα δούλευα αύριο.

"Ελπίζω να επιστρέψω στη διαχείριση σύντομα. Η Ρόμα ήταν σπουδαία που έφτασε σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς σε δύο χρόνια και αυτό είναι δύσκολο. Αλλά τώρα πρέπει να περιμένω την κατάλληλη ευκαιρία".

Διαβάστε περισσότερα

Ο εξαφανισμένος μάγος της Ρεάλ δήλωσε βροντερό παρόν και άφησε πίσω του τον φόβο

Ο Κέιν είναι ο βασιλιάς της "τρίλιζας" στην bundesliga, έσπασε νέο ρεκόρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK