Καραπαπάς: "Μόνο εμάς θίγει η διακοπή"

Παρέμβαση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά στον Sport24 radio 103.3. Τι δήλωσε για τη νέα επίθεση σε βάρος του Γιώργου Μπίκα, τον Τάσο Σιδηρόπουλο και τα... ταξί που φεύγουν οι αντίπαλοί της ομάδας του...

Καραπαπάς: "Μόνο εμάς θίγει η διακοπή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δήλωσε μεταξύ άλλων πως "δεν γίνεται να πατούν ένα κουμπί και να σταματά το πρωτάθλημα" ενώ παράλληλα ζήτησε να σφυρίζει από εδώ και πέρα όλα τα ματς των πρωταθλητών Ελλάδας ο Σιδηρόπουλος.

" Περιμένουμε με αγωνία να μάθουμε τι ακριβώς έχει γίνει. Τα περιστατικά αυτά φτάνουν από απειλές μέχρι απόπειρες ανθρωποκτονίας. Το κάνουν αυτό σε δεκάδες ανθρώπους. Δεν γίνεται όμως να πατούν ένα κουμπί και να σταματά το πρωτάθλημα.

Ο μόνος που θίγεται είναι ο Ολυμπιακός, που παίζει στην Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει. Θέλουμε να υπάρχει μια κανονικότητα και να κάνουν ό,τι μπορούν να θωρακιστεί το ποδόσφαιρο. Βγήκε ο κ. Παναγόπουλος στον Παναθηναϊκό και συνέχισε να ρίχνει λάσπη και να αφήνει σκιές. Ποιοι; Αυτοί που έχουν στοχοποιήσει όλους τους διαιτητές. Μας έχουν περάσει για ανόητους.

Τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει ούτε ποιος ορίζει τους διαιτητές, ούτε ποιος τον σφυρίζει. Ζητάμε να μας παίξει σε όλα τα ματς ο κ. Σιδηρόπουλος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι αντίπαλοί μας θα φεύγουν με ταξί...", δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ ο Υφυπουργός Αθλητισμού
Έβαλε τα κλάματα ο Μπίκας!
Καταδικάζει και τη νέα επίθεση ο Ολυμπιακός
ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK