Στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ ο Υφυπουργός Αθλητισμού

Η ΓΓΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στηρίζει την απόφαση της ΕΠΟ για την αναστολή των πρωταθλημάτων.

ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ -ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗΣ -ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ.(EUROKINISSI)
vasiliadis EUROKINISSI

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στο σπίτι του προέδρου της ΚΕΔ, Γιώργου Μπίκα, και την απόφαση της Ποδοσφαιρικής Διοικούσας της ΕΠΟ για την αναστολή όλων των εθνικών ποδοσφαιρικων πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του σχετικού πορίσματος, και στηρίζει πλήρως την απόφαση που πάρθηκε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Βασιλειάδης ενημερώθηκε για την καταστροφή της οικίας του Προέδρου της ΚΕΔ κ. Γεωργίου Μπίκα στη Χαλκιδική από πυρκαγιά καθώς και για την απόφαση της ΠΔΕ της ΕΠΟ για την αναστολή της διεξαγωγής όλων των εθνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων μέχρι την ανακοίνωση του πορίσματος της έρευνας των αιτιών της πυρκαγιάς από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο κ. Βασιλειάδης επαναλαμβάνει ότι η ΠΔΕ τελεί υπό την προστασία του Κράτους και στηρίζει πλήρως την απόφασή της.

Μέλημα της Κυβέρνησης είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη διαλεύκανση της υπόθεσης και η επιβολή της νομιμότητας.

Η Πολιτική Ηγεσία παρακολουθεί από κοντά την όλη διαδικασία, είναι σε συνεχή επαφή με τα αρμόδια όργανα και είναι έτοιμη να παρέμβει με τον τρόπο που θα εκτιμηθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έβαλε τα κλάματα ο Μπίκας!
Καταδικάζει και τη νέα επίθεση ο Ολυμπιακός
"Καμία υποχώρηση απέναντι στην Μαφία"
ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ από τον Κουτσοκούμνη!

News 24/7

24MEDIA NETWORK