Καταφεύγει στη FIFA η Ξάνθη για Σίμσεκ

Στην FIFA προκειμένου να διασφαλίσει τα συμφέροντά της σχετικά με την περίπτωση του Τούρκου ποδοσφαιριστή Γιουσούφ Σιμσέκ, κατέφυγε η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Καταφεύγει στη FIFA η Ξάνθη για Σίμσεκ

Η απόφαση της διοίκησης της ομάδας να απευθυνθεί στη FIFA, ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την υπόθεση.

"Γιουσούφ Σιμσέκ

Το παράδειγμα ενός ποδοσφαιριστή που έχοντας υπογράψει συμβόλαιο διετές με ισχύ μέχρι την 30.06.2010, με την ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ και έχοντας εισπράξει μπόνους υπογραφής το ποσό των 168.800 ευρώ προπονείται σήμερα σε μία ομάδα που εκ των υστέρων υπέγραψε μαζί της και δεύτερο συμβόλαιο.

Η SKODA Ξάνθη καταφεύγει άμεσα στη FIFA καταγγέλλοντας τον Πρόεδρο, την ομάδα και τον παίκτη για συνεργία κατά της SKODA Ξάνθη.

Είναι αυταπόδεικτο ότι:

Αφού ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε πρώτα στην SKODA Ξάνθη στις 14.05.2008, εν συνεχεία άλλαξε γνώμη και θέλησε να παραμείνει στην Ντενιζλίσπορ. H Ντενιζλίσπορ βλέποντας ότι ο παίκτης είχε υπογράψει συμβόλαιο με την SKODA Ξάνθη του είπε "λύσε το συμβόλαιό σου και μετά το συζητάμε". Ο παίκτης εν συνεχεία καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου και αθλητικής δεοντολογίας υπέγραψε με την Μπούρσασπορ, που γνώριζε όπως όλοι στην Τουρκία, ότι ο παίκτης έχει ήδη υπογεγραμμένο συμβόλαιο με την SKODA Ξάνθη.

Καλούμε την Τούρκικ η Ομοσπονδία να μην καλύψει τις παράνομες αυτές ενέργειες και να εκδώσει προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το Διεθνές Πιστοποιητικό του παίκτη", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ακριτική ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της.

News 24/7

24MEDIA NETWORK