Κάτσε κάτω απ'την μπάρα Τζέρι (VIDEO)

Ο Τζέρι Ούγκεν σήκωσε 130 κιλά βάρος στον πάγκο του γυμναστηρίου του Αστέρα στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" αφήνοντας άφωνο τον Σανκαρέ και αναγκάζοντας τους υπόλοιπους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα! Διαβάστε το παρασκήνιο του... "Κάτσε κάτω από την μπάρα".

Κάτσε κάτω απ'την μπάρα Τζέρι (VIDEO)

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Αστέρα προκαλεί τον θαυμασμό με τον σωματότυπό του και από την πρώτη ματιά γίνεται ευκόλως αντιληπτό πως η δύναμή του δεν χρειάζεται ιδιαίτερα τεστ για να την καταλάβεις.

Ο Σανκαρέ θέλησε να δοκιμάσει τις αντοχές του Τζέρι Ούγκεν με τον προπονητή να μην αρνείται να ξαπλώσει στον πάγκο και να σηκώσει 130 κιλά, επαναλαμβάνοντας αρκετές φορές, πως δεν θέλει βοήθεια!

Οι δύο επαναλήψεις έφεραν και τα χειροκροτήματα των ποδοσφαιριστών του Αστέρα που κατάλαβαν για τα καλά πως δεν πρέπει να τον προκαλέσουν ξανά!

Το VIDEO που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Αστέρα στο youtube ήρθε λίγες ημέρες μετά την επιτυχία κόντρα στον Ατρόμητο, όμως η σκηνή είναι μία ημέρα πριν από τον σπουδαίο εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Περιστερίου.

Μάλιστα, ο Τζέρι Ούγκεν, θέλοντας να πωρώσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες για τη νίκη, τους είπε πως αν τα σηκώσει τότε αυτοί θα πρέπει να κερδίσουν τον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι πως και οι δύο πλευρές τα κατάφεραν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία...

Δείτε τον προπονητή τερματοφυλάκων να κάνει "πλάκα" κάτω από τη μπάρα σηκώνοντας 130 κιλά!

News 24/7

24MEDIA NETWORK