Κι όμως! Ο Γκβάρντιολ λίγο έλειψε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με ψάρια

Πώς στα 16 του βρέθηκε ένα βήμα πριν εγκαταλείψει το ποδοσφαίρο δήλωσε ο Γιόσκο Γκβάρντιολ με την εναλλακτική του επιλογή να είναι η ενασχόληση με τα ψάρια.

Leipzig's Josko Gvardiol celebrates after scoring his side's opening goal during the UEFA Champions League round of sixteen first leg soccer match between RB Leipzig and Manchester City in Leipzig, Germany, Wednesday, Feb. 22, 2023. (AP Photo/Andreas Gora)
Ο Γβκάρντιολ μετά από το γκολ του με την Σίτι AP PHOTO/ANDREAS GORA

Στη λίστα των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης βρίσκεται ο Γιόσκο Γκβάρντιολ μετά από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τόσο με τη Λειψία όσο και με την εθνική Κροατίας.

Η γερμανική ομάδα που ειδικεύεται στην παραγωγή ταλέντων και στις μεγάλες πωλήσεις ζητάει ποσό άνω των 100.000.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή ο οποίος όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη παραλίγο να σταματήσει το ποδόσφαιρο στα 16 του.

Ο λόγος όπως ανέφερε στους TIMES είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής που είχε στην μικρότερη ομάδα της Ντινάμο Ζάγκρεμπ κάτι που τον έκανε να έχει δεύτερες σκέψεις για το αν αξίζει να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

" ...Ήμουν 16 ή 17 και βρισκόμουν ακόμα στον πάγκο της ομάδας νέων. Ήμουν απογοητευμένος και για μία στιγμή σκέφτηκα να σταματήσω το ποδόσφαιρο..."

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η μόνη εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που σταματούσε το ποδόσφαιρο ήταν η οικογενειακή επιχείρηση.

"... Η οικογένεια μου πουλούσε ψάρια στην τοπική αγορά του Ζάγκρεμπ. Αυτή ήταν η μόνη μου εναλλακτική επιλογή. Εγω μισώ τα ψάρια..."

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουνάιτεντ: Έκπληξη! Θα δώσει δανεικό παίκτη - αποκάλυψη του Τεν Χαχ

Αζάρ: Ούτε "γεια" με Αντσελότι αλλά έχει στόχους με τη Ρεάλ

Ζόμερ: Έστειλε στον Ντε Λιχτ με φορτηγό το δώρο 700 κιλών που ζήτησε

News 24/7

24MEDIA NETWORK