Αζάρ: Ούτε "γεια" με Αντσελότι αλλά έχει στόχους με τη Ρεάλ

Για τον Κάρλο Αντσελότι μίλησε ο Εντέν Αζάρ στη συνέντευξη που έδωσε στο βελγικό HLN, λέγοντας πως τον σέβεται αλλά οι δυο τους δεν έχουν καμία σχέση.

Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti, right, shakes hands with Real Madrid's Eden Hazard after the Champions League Group F soccer match between Celtic and Real Madrid at Celtic park, Glasgow, Scotland, Tuesday, Sept. 6, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Αντσελότι και Αζάρ μαζί AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Συνέντευξη εφ'όλης της ύλης έδωσε ο Εντέν Αζάρ στο βελγικό μέσο HLN, και μεταξύ άλλων μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποχώρησή του από την εθνική Βελγίου μετά από το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Βέλγος άσος, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που κυκλοφόρησε, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη σχέση του με τον Κάρλο Αντσελότι, καθώς δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν πως οι σχέσεις των δύο τους είναι στα άκρα.

Ο Αζάρ επιβεβαίωσε αυτές τις πληροφορίες λέγοντας πως σέβεται απεριόριστα τον Ιταλό προπονητή αλλά δεν έχουν καμία επαφή. Μάλιστα τόνισε πως θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους Μαδριλένους και ελπίζει πως θα πάρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται.

"...Δεν μιλάμε αλλά υπάρχει σεβασμός. Δεν ζητάω να παίξω 90 λεπτά. Την περασμένη σεζόν η κατάσταση ήταν δύσκολη. Τώρα με επηρεάζει λιγότερο. Θα ήθελα να μείνω εδώ. Περιμένω να αποδείξω ότι μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο ακόμα κι αν ο κόσμος αμφιβάλλει γι' αυτό..."

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ραγδαίες οι εξελίξεις με Πογκμπά, θέλουν να του διακόψουν το συμβόλαιο

Τότεναμ: "Χτυπάει" τον πιο εκκεντρικό τερματοφύλακα για αντι - Λορίς

Ρεάλ: Συναντήθηκαν Κρόος - Αντσελότι και έγινε η "έκπληξη"

News 24/7

24MEDIA NETWORK