Σίτι: Έγκυος υπάλληλος του κλαμπ στη φυλακή γιατί έκλεβε από τα ταμεία για να κάνει το γάμο της

Υπάλληλος της Μάντσεστερ Σίτι έκλεβε από τα ταμεία της ομάδας για να καταφέρει να κάνει το γάμο των ονείρων της.

Manchester City's head coach Pep Guardiola reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at Etihad stadium in Manchester, England, Saturday, Oct. 8, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/JON SUPER

Δημοσίευμα του manchestereveningnews.co.uk αναφέρει πως μία υπάλληλος της Μάντσεστερ Σίτι η οποία μάλιστα είναι έγκυος θα κάτσει στη φυλακή γιατί έκλεβε από τα ταμεία της ομάδας.

Το ρεπορτάζ υποστηρίζει πως η Φιόνα Μπάρκλεϊ είχε υπεξαιρέσει από το κλαμπ 100.000 λίρες από το 2019 και όταν πιάστηκε είπε πως το έκανε για να καταφέρει να κάνει το γάμο της.

Η Μπάρκλεϊ ήρθε αντιμέτωπη με το νόμο, τόνισε στο δικαστήριο πως έκανε λάθος και η απόφαση ήταν να περάσει τους επόμενους 18 μήνες στη φυλακή.

Οι Άγγλοι γράφουν πως η καταδικασμένη για κλοπή είναι από την Σκωτία και έπαιρνε μισθό από την Σίτι 30.000 λίρες ετησίως.

Ωστόσο αυτό δεν της ήταν αρκετό και για να καλύψει όπως είπε η ίδια το γάμο της, άρχισε σιγά σιγά να μεταφέρει ποσά σε λογαριασμούς έως που τον περασμένο Μάρτιο έγινε τσακωτή από τους αρμόδιους.

Διαβάστε περισσότερα

Μπρούνο Φερνάντες: Το πρώτο post μετά από το βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Γιατί ο Χάλαντ απέρριψε την κλεισμένη συμφωνία με την Νάπολι

Λίβερπουλ: Η απάντηση του Γκουντογκάν για την προοπτική της μετακίνησής του στο Άνφιλντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK