Η Ρεάλ έχασε τον Κβαρατσχέλια γιατί κοιμήθηκε

Μία ενδιαφέρουσα ιστορία για το πως κατέληξε στην Νάπολι ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια ανέδειξε ο τεχνικός διευθυντής της πρωτοπόρου Ιταλίας, Τζούντολι.

Georgia's Khvicha Kvaratskhelia celebrates after scoring the opening goal during the World Cup 2022 group B qualifying soccer match between Georgia and Spain at Boris Paichadze Dinamo Arena in Tbilisi, Georgia, Sunday, March 28, 2021. (AP Photo/Zurab Tsertsvadze)
Ο Γεωργιανός σταρ της Νάπολι KHVICHA KVARATSKHELIA

Ο τεχνικός διευθυντής της Νάπολι, Στέφανο Τζούντολι στην πρόσφατη συνέντευξή του στην Corrier dello Sport αναφέρθηκε σε μία ιστορία που αφορούσε τον Έρλινγκ Χάλαντ και την συμφωνία των Ιταλών να τον αγοράσουν από την Σάλτσμπουργκ, κάτι όμως που δεν έγινε ποτέ.

Σε άλλο απόσπασμα της συγκεκριμένης συνέντευξης ο Τζούντολι μίλησε για την περίπτωση του Κβίτσα Κβαρατσχέλια και το πώς κατέληξε να είναι παίκτης της Νάπολι.

Ο Ιταλός παράγοντας ανέφερε μεταξύ άλλων πως ταυτόχρονα με την ομάδα του είχε πάει και η Ρεάλ Μαδρίτης στην Ρούμπιν Καζάν για να συζητήσουν την περίπτωση του Κβίτσα. Τότε, η ρωσική ομάδα είχε ζητήσει 30.000.000 ευρώ και αμφότερες οι διεκδικήτριες έκαναν πίσω.

Αργότερα, έγινε η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία πράγμα που άλλαξε τα δεδομένα και ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο μιλάει όλη η Ευρώπη επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό του Μπατούμι.

Τελικά, όπως υποστήριξε ο Τζούντολι, η Νάπολι κινήθηκε γρηγορότερα απ' όλους και τον έκλεισε από την Ντινάμο, ενώ ο παίκτης βρισκόταν στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης και τον ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Έγκυος υπάλληλος του κλαμπ στη φυλακή γιατί έκλεβε από τα ταμεία για να κάνει το γάμο της

Μπρούνο Φερνάντες: Το πρώτο post μετά από το βίντεο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Παγκόσμιο Κύπελλο: Δεν είναι οπαδοί, είναι ηθοποιοί. Η απόλυτη καινοτομία του Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK