Κίμιχ, η επόμενη μέρα: Οι ομάδες που τον ενδιαφέρουν και οι τρεις που δεν θέλει να βλέπει

Η Μπάγερν Μονάχου είναι ανοιχτή στην πώληση του Τζόσουα Κίμιχ και σύμφωνα με δημοσίευμα στην Γερμανία οι προθέσεις του ποδοσφαιριστή είναι ξεκάθαρες.

Germany's Joshua Kimmich reacts during a friendly soccer match between Germany and Ukraine in Bremen, Germany, Monday, June 12, 2023. It is the 1000st match for the German national soccer team. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Κίμιχ με τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Φαίνεται πως το καλοκαίρι θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον για το μέλλον του Τζόσουα Κίμιχ, καθώς το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την Μπάγερν Μονάχου είναι πιο ανοιχτό από ποτέ. Ο έγκυρος επί των θεμάτων των Βαυαρών, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ πάει την υπόθεση αρκετά βήματα παραπάνω.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Μπάγερν είναι ΟΚ να μπει σε διαδικασία να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή αρκεί να έρθει μια ικανοποιητική προσφορά. Και ο Κίμιχ, μάλιστα, δεν απορρίπτει την επιλογή της αποχώρησης το καλοκαίρι έστω κι αν το συμβόλαιό του εκπνέει το 2025.

Όσον αφορά στο στις συζητήσεις για νέα συμφωνία δεν έχει προχωρήσει τίποτα...

Από εκεί και πέρα το δημοσίευμα επικεντρώνεται σε ομάδες που μπορούν και θα ήθελαν να έχουν τις υπηρεσίες του Κίμιχ. Σε πρώτη φάση ο Πλέτενμπεργκ αναφέρει ότι μόνο πέντε κορυφαίες ομάδες ενδιαφέρουν τον 29χρονο πολυθεσίτη: Σίτι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Πάντως, ο Κίμιχ φαίνεται ότι σε τρεις ομάδες λέει "όχι" και αυτές είναι οι παρακάτω: Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Παρί. Αν κάποιος θα έπρεπε να επιλέξει φαβορί σε αυτή την περίπτωση τότε η Σίτι είναι αυτή που έχει το πάνω χέρι -βάσει δημοσιευμάτων- επειδή ο Γκουαρντιόλα έχει ψηλά τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK