Κλοπ: Ασκεί κριτική στο "παράδειγμα Τσέλσι"

Πώς είναι καλό να βλέπεις πως δεν πρέπει απλά να φέρνεις καλούς παίκτες αλλά χρειάζεται να δέσεις την ομάδα σου, δήλωσε ο Κλοπ παίρνοντας ως αφορμή σχετική ερώτηση που δέχτηκε από την Τσέλσι.

Liverpool's manager Jurgen Klopp waits for the start of the Champions League, round of 16 second leg soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Santiago Bernabeu stadium in Wednesday, March 15, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Στο football daily φιλοξενήθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ και πέρα από την ομάδα του ρωτήθηκε και για την κατάσταση που επικρατεί στην Τσέλσι.

Ο Γερμανός τεχνικός είναι γνωστός για τη στάση του απέναντι στις ακριβές μεταγραφές και στην παραβίαση του FFP, κάτι που ανέφερε και στην απάντησή του για τη Τσέλσι, λέγοντας μάλιστα πως είναι καλό να βλέπεις πως δεν πρέπει απλά να φέρνεις κορυφαίους παίκτες αλλά πρέπει να καταφέρεις να δέσεις την ομάδα σου.

"...Είναι καλό να βλέπεις ότι δεν μπορείς να απλώς να φέρεις κοντά σου κορυφαίους παίκτες και αυτό να αποδίδει. Δεν μπορέιτε να έχετε δύο καμαρίνια. Πρέπει να δημιουργηθούν σχέσεις..."

Θυμίζουμε πως η Τσέλσι έχει προχωρήσει σε πολλές μεταγραφές τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους κάτι που γέμισε τα αποδύτηρια με αποτέλεσμα να μην χωρούν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Κλοπ

Διαβάστε Περισσότερα

Μίνι Καμπίπ: Απέρριψε πρόταση "μαμούθ" από το WWE και είχε σοβαρό λόγο

Τσέλσι: Κι όμως! Έχει κλείσει εδώ και μήνες φορ για τη νέα σεζόν

Κέιν: "Πέταξε" σπόντα για την τωρινή κατάσταση της Τότεναμ αποθεώνοντας έμμεσα τον Ποτσετίνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK