Κέιν: "Πέταξε" σπόντα για την τωρινή κατάσταση της Τότεναμ αποθεώνοντας έμμεσα τον Ποτσετίνο

Πως θεωρεί ότι έχουν χαθεί κάποιες από τις αξίες των προηγούμενων ετών ανέφερε σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Κέιν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Στον πάγο βρίσκονται οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου της Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως ο Άγγλος σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τα Σπιρούνια και να αποχωρήσει το 2024 σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή κάποια πρόταση για την παραχώρησή του.

Σε δηλώσεις του στο SkySports ο Κέιν ρωτήθηκε ως αρχηγός για το χάος" που επικρατεί στην Τότεναμ τη φετινή χρονιά και δεν δίστασε να συγκρίνει την κατάσταση που επικρατούσε την εποχή του Ποτσετίνο μ΄αυτή που επικρατεί τώρα.

"...Όταν είσαι εδώ τόσο καιρό καταλαβαίνεις πως είναι ο σύλλογος. Όλοι θέλουν τρόπαια. Όλοι κάνουν ότι μπορούν για να πετύχουν. Νομίζω ότι στη εποχή του Ποτσετίνο είχαμε μία κουλτούρα και κάποιες αξίες που μας έκαναν να πετύχουμε πράγματα. 'Ίσως έχουμε χάσει κάτι απ' αυτά τα τελευταία χρόνια..."

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Κι όμως! Έχει κλείσει εδώ και μήνες φορ για τη νέα σεζόν

Ρεάλ: Αυτοί είναι οι τέσσερις επικρατέστεροι "διάδοχοι" του Μπενζεμά

F1: Ξέφυγε ο Φερστάμπεν, αποκάλεσε τον Ράσελ "πριγκίπισσα Τζορτζ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK