Κλοπ: "Πέταξε" ατακάρα για τις σπατάλες της Τσέλσι

Την απορία του για το ποσό που ξόδεψε η Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, ρίχνοντας μάλιστα το "μπαλάκι" στους αρμόδιους για να εξηγήσουν αυτές τις ενέργειες.

Liverpool's manager Jurgen Klopp smiles before the Champions League Group A soccer match between Rangers and Liverpool at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Oct. 12, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ χαμογελαστός πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ρεϊντζερς AP

Ποσο ρεκόρ ξόδεψε η Τσέλσι στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου,αφού συνολικά μόνο για μεταγραφές σπατάλησε σχεδον 360.000.000 ευρώ.

Για τους χειρισμούς των Άγγλων ρωτήθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος έχει εκφράσει πολλές φορές τη γνώμη για το ζήτημα των ακριβών μεταγραφών, λέγοντας μάλιστα πως όσο περνάει από το χέρι του η ομάδα του δεν θα ξοδέψει ασύλληπτα ποσά για ποδοσφαιριστές.

Αυτή τη φορά ο Γερμανός τεχνικός επέλεξε να αστειευτεί στην αρχή αλλά και να απορήσει για τις ενέργειες της Τσέλσι, ζητώντας μάλιστα και εξηγήσεις από τους αρμόδιους.

"...Δε θα πω τίποτα χωρίς τον δικηγόρο μου. Δεν καταλαβαίνω αυτή την πλευρά των επιχειρήσεων, είναι σίγουρα μεγάλος αριθμός. Είναι όλοι πραγματικά καλοί παίκτες και συγχαρητήρια γι' αυτό. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι πιθανό να γίνονται τόσες αγορές, αλλά δεν είναι στη δική μου αρμοδίοτητα για να το εξηγήσω..."

Διαβάστε Περισσότερα

Σακίρα: Έκανε την πιο ακραία κίνηση για να "ξεγελάσει" τον Πικέ

Μπαρτσελόνα, Άμραμπατ: Τι έκαναν και "εξόργισαν" την Φιορεντίνα

Μπενφίκα: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε από την Τσέλσι για να παραχωρήσει τον Έντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK