Σακίρα: Έκανε την πιο ακραία κίνηση για να "ξεγελάσει" τον Πικέ

Ιδιωτικό ντετέκτιβ είχε προσλάβει η Σακίρα ώστε να παρακολουθεί όλες τις κινήσεις του Πίκε, αναφέρει η MARCA σε δημοσίευμα της.

FILE - Colombian singer Shakira blows a kiss next to her husband Barcelona soccer player Gerard Pique while watching the Davis Cup final in Madrid, Spain, on Nov. 24, 2019. Colombian pop star Shakira and her partner, Spanish soccer star Gerard Piqué, are separating. In a statement released on Saturday by Shakira's PR firm, the pair said: We regret to confirm that we are separating. For the well-being of our children, who are our highest priority, we ask that you respect our privacy. (AP Photo/Manu Fernandez, File)
Ο Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα σε αγώνα του τουρνούα τένις, Davis Cup AP

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν σταματούν όμως να έρχονται στο προσκήνιο λεπτομέρειες για τη σχέση τους,

Ο λόγος για την Σακίρα και τον Ζεράρ Πικέ που όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν σταματήσει να ρίχνουν σπόντες ο ένας στον άλλο με τις ενέργειες τους.

Βέβαια. από αυτό μόνο κερδισμένη βγήκαν καθώς από τη μία η Σακίρα έσπασε το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο με το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε και από την άλλη ο Πικέ "χλεύασε" τις συγκρίσεις που ανέφερε η Κολομβιανή τραγουδίστρια σ' αυτό με διάφορες φωτογραφίες και βίντεο.

Η Σακίρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της MARCA, λίγο πριν χωρίσει με τον Ισπανό είχε φτάσει σε ακραίες κινήσεις καθώς το δημοσίευμα αναφέρει πως είχε προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ προκειμένου να παρακολουθεί όλη την καθημερινότητα του Πικέ.

Αυτός της έστειλε φωτογραφίες του Πικέ με την Κλάρα Τσία, οι οποίες ενισχύθηκαν από τα "στοιχεία" που βρήκε η Σακίρα στο σπίτι τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Στο Παρίσι άμεσα οι εκπρόσωποι του, τι ζητάει ο GOAT

Μπαρτσελόνα, Άμραμπατ: Τι έκαναν και "εξόργισαν" την Φιορεντίνα

Μπενφίκα: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε από την Τσέλσι για να παραχωρήσει τον Έντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK