Μπενφίκα: Αυτόν τον παικταρά ζήτησε από την Τσέλσι για να παραχωρήσει τον Έντσο

Τον Ματέο Κόβασιτς φέρεται να έβαλαν στις συζητήσεις για τον Έντσο Φερνάντες οι άνθρωποι της Μπενφίκα με τη Τσέλσι να απορρίπτει αμέσως αυτό το ενδεχόμενο.

FILE - Chelsea owner Todd Boehly looks out from the stands before the English Premier League soccer match between Chelsea and Leicester City at Stamford Bridge Stadium in London on Aug. 27, 2022. Boehly, who also owns the Beverly Hilton, is the owner of the Golden Globe Awards. The 80th annual Golden Globe Awards will take place on Tuesday, Jan. 10. (AP Photo/David Cliff, File)
Ο Τοντ Μπόελι AP PHOTO/DAVID CLIFF

Μετά από συζητήσεις πολλών ημερών ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο deal του χειμώνα καθώς ο Έντσο Φερνάντες πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι από τη Μπενφίκα αντί 121.000.000 ευρώ.

Το deal αρχικά επρόκειτο να τεθεί σε ισχύ από το ερχόμενο καλοκαίρι αλλά η στάση του Έντσο ανάγκασε τον Ρουί Κόστα να αλλάξει γνώμη και η συμφωνία ολοκληρώθηκε στην εκπνοή της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν καθημερινά λεπτομέρειες της συμφωνίας, οι οποίες αναδεικνύουν τη δυσκολία της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RECORD που αναπαράγει και το GOAL, η Μπενφίκα επιδίωξε να εντάξει στη συμφωνία και τον άσο της Τσέλσι, Ματέο Κόβασιτς, ο οποίος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 15 συμμετοχές με τους μπλε.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, η εμπλοκή του Κόβασιτς στο deal έγινε στις αρχές των συζητήσεων, με την Τσέλσι να απορρίπτει άμεσα αυτή την επιλογή λέγοντας πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Γκράχαμ Πότερ ενόψει της συνέχειας της χρονιάς.

Πάντως, το συμβόλαιο του Κόβασιτς με τη Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2024 και αν δεν ανανεωθεί η συνεργασία του Κροάτη με τους μπλε δεν αποκλείεται να γίνει κρούση από του Πορτογάλους το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς αποφάσισε, υψηλές οι απαιτήσεις των Ιταλών

Παρί: Αυτό είναι το wonderkid που αποκαλούν " νέο Εμπαπέ" και παίζει με την πρώτη ομάδα

Έντσο Φερνάντες: Τι έκανε τον Ρουί Κόστα να πει το "ναι"

News 24/7

24MEDIA NETWORK