Λίβερπουλ: Το Ντουμπάι θέλει τους Κόκκινους με ασύλληπτο ποσό

Η Λίβερπουλ έχει μπει προς πώληση και σύμφωνα με δημοσίευμα ομάδα επενδυτών από το Ντουμπάι θα επιχειρήσει να αγοράσει το σπουδαίο κλαμπ για δεύτερη φορά.

Liverpool's players celebrate with the trophy after winning the Champions League final soccer match between Tottenham Hotspur and Liverpool at the Wanda Metropolitano Stadium in Madrid on June 2, 2019. (AP Photo/Felipe Dana)
Πανηγυρισμοί της Λίβερπουλ στο τελευταίο Champions League JUNE 2, 2019. (AP PHOTO/FELIPE DANA)

Επενδυτές από το Ντουμπάι φέρονται έτοιμοι να επιχειρήσουν ξανά να αγοράσουν την Λίβερπουλ έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια το 2007.

Η Λίβερπουλ, από την Δευτέρα (07/11), βρίσκεται προς πώληση και ήδη αρκετά σενάρια για την επόμενη μέρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα ότι ενδιαφέρεται για το κλαμπ ο βαθύπλουτος Άγγλος επιχειρηματίας, σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Όσον αφορά στο γκρουπ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα που γράφεται ότι έχει ενδιαφέρον για την Λίβερπουλ, τονίζεται στα ρεπορτάζ από τη Μέση Ανατολή ότι είναι έτοιμο να προσφέρει πέντε δισεκατομμύρια δολάρια να πετύχει αυτή τη φορά να αγοράσει την σπουδαία ποδοσφαιρική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Πώληση Λίβερπουλ: Υποψήφιος αγοραστής δισεκατομμυριούχος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

Νεϊμάρ: Έπαθε πλάκα όταν άκουσε τ' όνομα του Μαρτινέλι στις κλήσεις της Βραζιλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK