Πώληση Λίβερπουλ: Υποψήφιος αγοραστής δισεκατομμυριούχος οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H FSG έκανε γνωστό πως είναι διατεθειμένη να πουλήσει την Λίβερπουλ και στην Αγγλία γράφουν πως ο πλουσιότερος άνθρωπος στο Νησί, σερ Τζιμ Ράτκλιφ ενδιαφέρεται.

Sir Jim Ratcliffe looks on ahead of the French League One soccer match between Nice and Paris Saint Germain in Allianz Riviera stadium in Nice, southern France, Friday, Oct.18, 2019. (AP Photo/Daniel Cole)
Αυτός είναι ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ AP PHOTO/DANIEL COLE

Στην ομάδα της Λίβερπουλ έχει μπει πωλητήριο από την ιδιοκτήτρια εταιρεία FSG. Η είδηση έγινε γνωστή τη Δευτέρα (07/11) και ήδη στην Αγγλία αναφέρουν πως υπάρχει υποψήφιος αγοραστής που στο παρελθόν έχει επιχειρήσει ν' αγοράσει άλλες δύο ομάδες της Premier League.

Πρόκειται για τον σερ Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος είναι γνωστός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο παρελθόν είχε επιχειρήσει να αγοράσει ανεπιτυχώς και την αγαπημένη του ομάδα, αλλά και την Τσέλσι την εποχή που παρέδιδε τα κλειδιά ο Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Ο Ράτκλιφ θεωρείται ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αγγλία με την περιουσία του να ξεπερνάει τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια. Επίσης, ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικών ομάδων και συγκεκριμένα των Νις και Λωζάνης.

Δύο φορές, λοιπόν, έχει επιχειρήσει ο μεγιστάνας να μπει στο αγγλικό ποδόσφαιρο μέσω της Premier League. Θα είναι η τρίτη φορά η τυχερή εάν επιβεβαιωθεί το σενάριο που τον θέλει να ενδιαφέρεται για τη μεγάλη αντίπαλο της αγαπημένης του ομάδας;

Διαβάστε περισσότερα

Νεϊμάρ: Έπαθε πλάκα όταν άκουσε τ' όνομα του Μαρτινέλι στις κλήσεις της Βραζιλίας

Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

Πρώην παίκτης έγινε τεχνικός διευθυντής, βλέπει 50 ματς την εβδομάδα και κοιμάται στο γήπεδο

News 24/7

24MEDIA NETWORK