Κόντε: Χαμός στη Τότεναμ, οι παίκτες ζήτησαν την άμεση αποχώρησή του

Την άμεση αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε φέρεται να ζήτησαν αρκετοί παίκτες της Τότεναμ μετά από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ιταλού προπονητή.

Tottenham's Ben Davies embraces Tottenham's Son Heung-min after scoring his sides third goal during the Premier League soccer match between Tottenham and Nottingham Forest at The Tottenham Hotspur Stadium in London, England, Saturday March 12th, 2023. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Σον με τον Μπεν Ντέιβις AP

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Τότεναμ μετά από το άνευ προηγουμένου ξέσπασμα του Αντόνιο Κόντε στο οποίο κατηγόρησε ευθεία τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για το αγωνιστικό τους πρόσωπο.

Ο Ιταλός προπονητής έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό πως δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα "σπιρούνια" αλλά οι ατάκές "δηλητήριο" φέρεται πως εξόργισαν τους παίκτες του και τίθεται θέμα Κόντε προτού ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε δημοσίευμά της η SUN, λέγοντας πως μεγάλο τμήμα των ποδοσφαιριστών ζητήσε την αποχώρηση του Ιταλού προπονητή πριν από το επόμενο παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι τα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των εθνικών ομάδων και η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Τότεναμ είναι στις 3 Απριλίου και στην αναμέτρηση με την Έβερτον.

Διαβάστε Περισσότερα

Σίτι: Ο Πεπ μετά τον Γκβάρντιολ θέλει και τον wonderkid συμπατριώτη του

Μπάγερν: Αυτά είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για αντι - Λέβα

Μπενζεμά: Τρομέρο! Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας βαθμολογήθηκε με το απόλυτο... μηδέν

News 24/7

24MEDIA NETWORK