Μπάγερν: Αυτά είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για αντι - Λέβα

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου. Ανανεώνει ο Κέιν που ήταν στην κορυφή της λίστας της ομάδας. Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Ντούσαν Βλάχοβιτς τα δύο μεγάλα φαβορί.

Bayern's Robert Lewandowski celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, second leg, quarterfinal soccer match between Bayern Munich and Villareal at the Allianz Arena, in Munich, Germany, Tuesday, April 12, 2022. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αναζητά ακόμα η Μπάγερν Μονάχου παρά το γεγονός πως ο Πολωνός αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι.

Οι Βαυαροί απέκτησαν τον Σαντιό Μανέ για να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή ενώ πρόσφατα ανανέωσαν για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του Τσούπο Μοτίνγκ με φοβερό γκράφιτι.

Παρόλα αυτά ο προπονητής της ομάδας, Τζούλιαν Νάγκελσμαν επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή στη γραμμή κρούσης της ομάδας ο οποίος θα ταιριάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του Λεβαντόφσκι.

Πρώτος στη λίστα παραμένει ο Χάρι Κέιν, του οποίου τα ποδοσφαιρικά "στοιχεία" μοιάζουν με εκείνα του Λέβα αλλά αναμένεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Τότεναμ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Calciomercatoweb που αναπαράγει και το GOAL, η Μπάγερν πλέον έχει προκρίνει τις περιπτώσεις των Λαουτάρο Μαρτίνεζ και Ντούσαν Βλάχοβιτς, οι οποίες είναι πιο προσιτές από όλες τις απόψεις.

Από την μία ο αργεντίνος ποδοσφαιριστής βρίσκεται για 5η διαδοχική χρονιά στην Ίντερ και είναι θετικός σε μία στροφή στην καριέρα του και από την άλλη ο Βλάχοβιτς αποτελεί οικονομικό "βαρίδι" για τους Ιταλούς οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα.

Οι απαιτήσεις των ομάδων και για τους δύο ποδοσφαιριστές κυμαίνονται περίπου στα 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ο άνθρωπος που σταμάτησε Μέσι, Εμπαπέ έχει παρελθόν στη μεγάλη της αντίπαλο

Μπενζεμά: Τρομέρο! Ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας βαθμολογήθηκε με το απόλυτο... μηδέν

Τσέλσι: Θέλει τερματοφύλακα με... θέμα στα βολέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK