Κόντε: Είναι μεγάλο φαβορί για κορυφαία ιταλική ομάδα, υπό έναν όρο

Ο Αντόνιο Κόντε είναι το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Ρόμα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με το CalcioMercato.

Tottenham's head coach Antonio Conte attends the Champions League, round of 16, first leg soccer match between AC Milan and Tottenham Hotspur at the San Siro stadium in Milan , Italy, Tuesday, Feb. 14, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο προπονητής της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε AP

Παρελθόν από τον πάγκο της Τότεναμ αποτελεί εδώ και λίγο καιρό ο Αντόνιο Κόντε μετά από το "πολεμικό" κλίμα που επικρατούσε το τελευταίο διάστημα στα "σπιρούνια" με αποκορύφωμα το δημόσιο ξέσπασμα του Ιταλού εις βάρος των ποδοσφαιριστών του.

Πλέον ο Κόντε κινείται ελεύθερος στην αγορά των προπονητών με τον ίδιο να έχει θέσει ως προτεραιότητα την επιστροφή στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του και το CalcioMercato, λέγοντας μάλιστα πως ο Ιταλός αποτελεί την πρώτη επιλογή της Ρόμα σε περίπτωση που ο Ζοσέ Μουρίνιο αποφασίσει να αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας.

Πάντως, πέρα από το γεγονός πως ο Μουρίνιο θα παραμείνει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην τεχνική ηγεσία της Ρόμα και την ερχόμενη περίοδο, η κίνηση Κόντε είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς ο Ιταλός έχει παρελθόν τόσο στην Ίντερ όσο και στην Γιουβέντους.

Θυμίζουμε, ότι το όνομα του Ιταλού έχει ακουστεί και για την Τσέλσι η οποία όμως φέρεται πως έχει προκρίνει τις περιπτώσεις των Τζούλιαν Νάγκελσμαν και Λουίς Ενρίκε για την επόμενη μέρα.

Διαβάστε Περισσότερα

Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

Μυθικό! Στόπερ δήλωσε πως ο Χάλαντ τον τσιμπάει αλλά του αρέσει

Ο "καλύτερος προπονητής στον κόσμο" ελκύει και δεύτερη αγγλική ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK