Όσιμεν: Η σύντροφός του έδωσε εντολή για την επόμενη του ομάδα

Να αγωνιστεί στην Bundesliga φέρεται πως έχει ζητήσει από τον Βίκτορ Όσιμεν η σύντροφος του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με ανάρτηση του Κέρι Χάου.

Napoli's Victor Osimhen, right, celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Βίκτορ Όσιμεν AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Εκπληκτική χρονιά πραγματοποιεί με την φανέλα της Νάπολι ο Βίκτορ Όσιμεν καταφέρνοντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η ιταλική ομάδα έχει ξεκαθαρίσει πολλάκις πως ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται αλλά δεν θα ήταν αρνητική σε πρόταση που θα ξεπερνούσε τα 100.000.000 ευρώ.

Μέχρι στιγμής έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή έχουν δείξει οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπάγερν Μονάχου με ανάρτηση του δημοσιογράφου του SPORT1, Κέρι Χάου που αναπαράγει και ο Πάτρικ Μπέργκερ να αναφέρει πως κομβικό ρόλο στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ποδοσφαιριστή θα παίξει και η σύντροφός του.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα του, Στεφανί, φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στον Νιγηριανό φορ πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Γερμανία, καθώς από εκεί κατάγεται και έχει μεγαλώσει.

Θυμίζουμε πως ο Όσιμεν αγωνίζεται στη Νάπολι από το 2020 όταν και αγοράστηκε αντί του ποσού των 75.000.000 ευρώ από την Λιλ ενώ έχει ξεκαθαρίσει πως θα ήθελε να αγωνιστεί στο άμεσο μέλλον στο πρωτάθλημα της Premier League.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μυθικό! Στόπερ δήλωσε πως ο Χάλαντ τον τσιμπάει αλλά του αρέσει

Ζότα: Ο CR7 τον βοήθησε να "ξεμπλοκάρει" παρομοιάζοντας το σκοράρισμα με την κέτσαπ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

News 24/7

24MEDIA NETWORK