Μυθικό! Στόπερ δήλωσε πως ο Χάλαντ τον τσιμπάει αλλά του αρέσει

Για τον Έρλινγκ Χάλαντ κλήθηκε να μιλήσει ο στόπερ της Μπρέντφορντ, Μπεν Λι, λέγοντας πως ο Νορβηγός τσιμπάει σε υπερβολικό βαθμό αλλά του αρέσει γιατί κάνει και αυτός το ίδιο.

Μυθικό! Στόπερ δήλωσε πως ο Χάλαντ τον τσιμπάει αλλά του αρέσει
Ο Χάλαντ πανηγυρίζει AP

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο Έρλινγκ Χάλαντ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι τρελαίνοντας τους αντίπαλους αμυντικούς με τις εμφανίσεις του.

Για την παρουσία του Νορβηγού φορ μίλησε στο SkySports ο κεντρικός αμυντίκος της Μπρέντφορντ, Μπεν Μι, λέγοντας πως ο Χάλαντ δεν διστάζει να τσιμπάει τους αντιπάλους του, σε υπερβολικό βαθμό πολλές φορές, κάτι που όμως αρέσει στον Μι καθώς σε πολλές περιπτώσεις το κάνει και ο ίδιος.

"... Ο Χάλαντ είναι πολύ δυνατός και όταν αναμετρηθήκαμε, πιέσαμε αρκετά ο ένας τον άλλον. Υπήρχαν μερικά τσιμπήματα ανάμεσα σε εκείνον και σε εμένα. Είναι πιο πολλά τα τσιμπήματα που κάνει αυτός αλλά δεν πειράζει, Μου αρέσει.."

Ο 33χρονος Άγγλος είχε αναμετρηθεί με τον Χάλαντ στην αναμέτρηση της Σίτι με την Μπρέντφορντ τον περασμένο Δεκέμβριο, βοηθώντας την ομάδα του να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Έτιχαντ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ζότα: Ο CR7 τον βοήθησε να "ξεμπλοκάρει" παρομοιάζοντας το σκοράρισμα με την κέτσαπ

Ίντερ: Δύσκολα μένει ο Λουκάκου, αυτά είναι τα τρία φαβορί για να τον διαδεχθούν

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ βρήκε τον νέο Σαλάχ

News 24/7

24MEDIA NETWORK