Κούμαν: Έγινε ο μεγαλύτερος αντι-Μπαρτσελόνα προπονητής

Να μην παρακολουθεί πλέον τους αγώνες της Μπαρτσελόνα έχει αποφασίσει ο Ρόναλντ Κούμαν όπως ανέφερε στην παρουσίαση του με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ολλανδίας.

FILE- Netherlands coach Ronald Koeman stands prior to the start of the Euro 2020 group C qualifying soccer match between Netherlands and Germany at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Sunday, March 24, 2019. Ronald Koeman will return as coach of the Netherlands team after the World Cup in Qatar, the country's soccer association announced Wednesday. Koeman, who quit as national coach in 2020 to join Barcelona, will take over from Louis van Gaal, whose contract runs through the World Cup. (AP Photo/Peter Dejong, File)
Ο Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας. AP

Δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο η συνεργασία της Μπαρτσελόνα με τον Ρόναλντ Κούμαν και ο Ολλανδός τεχνικός δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα.

Αυτό θέλησε να επιβεβαιώσει για άλλη μία φορά καθώς στην παρουσίαση του από την ολλανδική Ομοσπονδία, με αφορμή την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, αν παρακολουθεί σήμερα αγώνες της Μπαρτσελόνα με την απάντηση που έδωσε να εντυπωσιάζει.

"Στις μέρες μας δεν παρακολουθώ τους αγώνες της Μπαρτσελόνα" είπε ο Ολλανδός.

Θυμίζουμε πως ο Κούμαν βρισκόταν στη τεχνική ηγεσία των Μπλαουγκράνα για κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, ενώ μετά την απόλυση του βρέθηκε για δύο χρόνια εκτός πάγκων, μέχρι να αποφασίσει να επιστρέψει στην προπονητική για χάρη της εθνικής Ολλανδίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Φαλκάο: Φεύγει από την Βαγιεκάνο και πάει σε ομάδα έκπληξη

Άρσεναλ: Η αρμάδα του Αρτέτα έχει "πατήσει" και τους Invincibles του Βενγκέρ

Ατλέτικο: Έδεσε με ρήτρα 100 εκατ. το διαμάντι που έκλεψε από τη Ρεάλ το 2017

News 24/7

24MEDIA NETWORK