Κουρτουά: Η απρεπής ενέργεια προς τους οπαδούς της Τσέλσι που λίγοι πρόσεξαν

Να φιλήσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με προκλητικό τρόπο μπροστά από τους οπαδούς της Τσέλσι θέλησε ο Τιμπό Κουρτουά, κίνηση που σχολιάστηκε έντονα από τους φίλους των Μπλε.

Real Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois, speaks during a press conference, at Al Nassr stadium, in Riyadh, Saudi Arabia Tuesday, Jan. 10, 2023. Real Madrid will play the Spanish Super Cup semifinal soccer match against Valencia on Wednesday Jan. 11, 2023 at King Fahd stadium in Riyadh.(AP Photo/Hussein Malla)
Ο Τιμπό Κουρτουά σε συνέντευξη Τύπου AP

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League πανηγυρίζει η ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης εκεί όπου καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάντσεστερ Σίτι, του δαιμονισμένου Έρλινγκ Χάλαντ.

Το Στάμφορντ Μπριτζ είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί για άλλη μία φορά ως αντίπαλος ο επί μία επταετία τερματοφύλακας των μπλε, Τιμπό Κουρτουά προχωρώντας μάλιστα και σε μία αρκετά προκλητική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, πλάνο δείχνει τον Βέλγο γκολκίπερ να γυρνά προς τους οπαδούς της Τσέλσι και να φιλάει το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης κάτι που χαρακτηρίστηκε μετέπειτα από αρκετούς φίλους των "Μπλε" ως κίνηση ασέβειας.

Θυμίζουμε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αγόρασε τον Κουρτουά από την Τσέλσι αντί του ποσού των 35.0000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2018.

Δείτε την κίνηση του Κουρτουά

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο αποκλεισμός από το UCL της νέας σεζόν ενεργοποιεί "τρελή" ρήτρα

Ο Ροντρίγκο αποκάλυψε το "δωράκι" που του κάνει ο Αντσελότι κάθε φορά που σκοράρει

Πεπ: Έκανε τεράστια κίνηση για χάρη του Σανέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK