Πεπ: Έκανε τεράστια κίνηση για χάρη του Σανέ

Τον Λερουά Σανέ θέλησε να παρηγορήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα μετά από την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Μπάγερν Μονάχου με τους δύο τους να έχουν μία ολιγόλεπτη συνομιλία.

Bayern's Leroy Sane reacts after missing a chance to score during the Champions League quarter finals second leg soccer match between Bayern Munich and Manchester City, at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Wednesday, April 19, 2023. (AP Photo/Andreas Schaad)
Ο Λερουά Σανέ στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι AP

Μεγάλη πρόκριση στους 4 του Champions League πανηγυρίσε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπάγερν Μονάχου και πλέον καλείται να αποκλείσει την πολυνική του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να φτάσει ακόμα πιο κοντά στο όνειρο της κατάκτησης του Champions League.

Μετά από το τέλος της αναμέτρησης μία εξαιρετική εικόνα είδε το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές τους Πεπ Γκουαρντιόλα και Λερουά Σανέ.

Συγκεκριμένα, ο Πεπ είχε μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Σανέ με το πλάνο να τον δείχνει να δακρύζει μπροστά στον πρώην προπονητή του, ο οποίος προσπάθησε να τον ανεβάσει ψυχολογικά.

Θυμίζουμε, ότι ο Σανέ πρόσφατα ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον συμπαίκτη του, Σαντιό Μανέ, εξαιτίας μίας κακής μεταβίβασής του στην πρώτη αναμέτρηση με την Σίτι, με την κατάσταση να ξεφεύγει στα αποδύτηρια και τον Σενεγαλέζο να χτυπάει τον Γερμανό στο πρόσωπο.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία

Διαβάστε Περισσότερα

Ζλάταν: Αν η Μίλαν σηκώσει το UCL "κινδυνεύει" το όνειρό του

Λίβερπουλ: Ο "σωτήρας" της ζήτησε να φύγει με την μορφή δανεισμού

Μπάγερν - Σιτι: Επικό! Σπίκερ είπε τον Ουπαμεκανό... Ουπαμαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK