Τσέλσι: Ο αποκλεισμός από το UCL της νέας σεζόν ενεργοποιεί "τρελή" ρήτρα

Μείωση έως και 30% θα δουν τα συμβόλαια ορισμένων ποδοσφαιριστών της Τσέλσι έπειτα από ειδική ρήτρα που υπάρχει σε περίπτωση που η ομάδα δεν συμμετάσχει στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

American businessman Todd Boehly attends the English Premier League soccer match between Chelsea and Watford at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, May 22, 2022.(AP Photo/Alastair Grant)
Ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπέλι AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Σε κρίση βρίσκεται η Τσέλσι τη φετινή χρονιά με τους ιθύνοντες της ομάδας να είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε ραγδαίες αλλαγές από το ερχόμενο καλοκαίρι παρά το γεγονός πως στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έγιναν ήδη αρκετές.

Πέρα από την αποχώρηση του Φρανκ Λάμπαρντ ο οποίος εκτελεί αυτή τη στιγμή χρέη υπηρεσιακού προπονητή στην ομάδα αναμένεται να γίνουν και αναπροσαρμογές στις συμφωνίες που έχουν υπογραφεί με τους παίκτες και κυρίως με αυτούς που αποκτήθηκαν πρόσφατα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, η διοίκηση της ομάδας έχει βάλει ειδική ρήτρα στα συμβόλαια των πρόσφατων μεταγραφικών αποκτημάτων της ομάδας, η οποία αναφέρει πως θα υπάρξει μείωση έως και 30% στους μισθούς τους σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα δεν αγωνιστεί στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Οι μπλε έχουν "χάσει" το τρένο για την 4αδα κάτι που σημαίνει πως η συγκεκριμένη ρήτρα θα ενεργοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χωρίς να είναι γνωστό πόσα και ποια συμβόλαια θα επηρεάσει.

Θυμίζουμε πως οι πιο πρόσφατες μεγάλες αγορές της Τσέλσι είναι αυτές των Μικάιλο Μούντρικ, Έντσο Φερνάντες και Ραχίμ Στέρλινγκ, χωρίς βέβαια να αποκλείεται το ενδεχόμενο να επηρεαστούν και άλλα μεγάλα συμβόλαια.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ροντρίγκο αποκάλυψε το "δωράκι" που του κάνει ο Αντσελότι κάθε φορά που σκοράρει

Ρονάλντο: Δικηγόρος ζητά την απέλαση του από την Σαουδική Αραβία

Μπάγερν - Σιτι: Επικό! Σπίκερ είπε τον Ουπαμεκανό... Ουπαμαγκουάιρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK