Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Χεορχίνα άφησε τον CR7 να σκοράρει και πήγε για γιόγκα

Χρόνο για γιόγκα βρήκε ο Χεορχίνα Ροντρίγκες και αποφάσισε να μοιραστεί τη στιγμή με τους ακολούθους στα social media.

Georgina Rodriguez arrives at the 23rd annual Latin Grammy Awards at the Mandalay Bay Michelob Ultra Arena on Thursday, Nov. 17, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Η Χεορχίνα Ροντρίγκες JOHN LOCHER/INVISION/AP

Στην Σαουδική Αραβία μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα παιδιά τους βρίσκεται η Χεορχίνα Ροντρίγκες στηρίζοντας τις προσπάθειες του Πορτογάλου σταρ στην Αλ Νασρ, ο οποίος πραγματοποιεί την μία εντυπωσιακή εμφάνιση μετά την άλλη όντας πρώτος σκόρερ στον κόσμο για το 2023.

Η εντυπωσιακή Χεορχίνα έχει προσαρμοστεί για τα καλά στη νέα της ζωή χωρίς να σταματήσει στιγμή να μοιράζεται με τους ακολούθους της στα social media την καθημερινότητά της στη χώρα της Μέσης Ανατολής, η οποία περιλαμβάνει διάφορες δραστηριότητες είτε με τον Ρονάλντο είτε χωρίς αυτόν.

Αυτή τη φορά η σύντροφος του CR7 αποφάσισε να χαλαρώσει κάνοντας γιόγκα, δραστηριότητα την οποία είχε υιοθετήσει πριν ακόμα μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε πως στο παρελθόν η Χεορχίνα κόντρα στους κανόνες της Σαουδικής Αραβίας "αναστάτωσε" τα πλήθη με την ανάρτηση της στην πισίνα της βίλας της οικογένειας Ρονάλντο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Ο ισχύρος παίκτης-σύμμαχος των μπλε για να ολοκληρώσει το ακριβότερο deal στην ιστορία της Premier League

Η Γιούβε πρώτα τον δανείστηκε για μία διετία, μετά τον αγόρασε και λίγους μήνες μετά του ανανεώνει το συμβόλαιο

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ απέρριψε προτάσεις πριν τον χρησιμοποιήσει και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος

News 24/7

24MEDIA NETWORK