Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Γιουνάιτεντ εξετάζει παίκτη - έκπληξη για αντικαταστάτη του το καλοκαίρι

Την περίπτωση του Καμερουνέζου με γερμανική υπηκοότητα, Τσούπο Μοτίνγκ εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα

Manchester United's Cristiano Ronaldo walks on to the pitch for the warmup before the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. Ronaldo will start the match on the bench. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην προθέρμανση της αναμέτρησης της Γιουνάιτεντ με την Έβερτον AP

Λήγει το συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο το καλοκαίρι και μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η παραμονή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την πρόσφατη διαμάχη του Πορτογάλου με τον προπονητή του Έρικ Τεν Χαχ.

Παρά την βελτίωση των μεταξύ τους σχέσεων, η Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει βρει τον διάδοχο του Ρονάλντο στο πρόσωπο του άσου της Μπάγερν Μονάχου, Τσούπο Μοτίνγκ. Αυτό τουλάχιστον επικαλείται το γαλλικό MEDIA FOOT και αναπαράγει η DailyMail.

Ο 33χρονος Καμερουνέζος με γερμανική υπηκοότητα πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Βαυαρίας, έχοντας 8 γκολ και 3 ασίστ σε 13 αναμετρήσεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Κβαρατσχέλια: Η σακούλα στον Αλεξάντερ Άρνολντ με κορυφαία λήψη από την κερκίδα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο διάδοχος του Μόντριτς είναι από το Εκουαδόρ

Απίστευτο κι όμως αληθίνο: Η Λοκομοτίβ Τιφλίδας Β' έφτασε στον τελικό κυπέλλου, ενώ η πρώτη αποκλείστηκε στους "16"

News 24/7

24MEDIA NETWORK