Ρονάλντο: Βρήκε στέγη και προπονείται στο σπίτι της παλιάς του αγάπης

Ατομικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα

Portugal's Cristiano Ronaldo controls the ball during the World Cup group H soccer match between Portugal and Ghana, at the Stadium 974 in Doha, Qatar, Thursday, Nov. 24, 2022. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ο Ρονάλντο έγραψε ιστορία στην πρεμιέρα της Πορτογαλίας (AP PHOTO/HASSAN AMMAR)

Παρά τις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο Κατάρ για διακοπές με την οικογένειά του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να βρίσκεται για προπονήσεις στην Μαδρίτη.

Αυτο τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της Relevo, γράφοντας χαρακτηριστικά πως ο Πορτογάλος σταρ προπονείται μόνος του στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης στην Βαλντεμπέμπας.

Όλά αυτά ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυκλοφορεί ελεύθερος αυτή τη στιγμή στην αγορά και δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον επόμενο σταθμό σταθμό της καριέρας του.

Πάντως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια πιθανότητα επιστροφής του στους Μαδριλένους. Βέβαια, πρώτο θέμα τις τελευταίες ώρες αποτελεί το ενδεχόμενο διαζύγιο του Ρονάλντο με τον Ζόρζε Μέντες. Κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα προκαλέσει... σεισμό.

Η ανάρτηση της Relevo

Διαβάστε Περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο κερδίζει τη μάχη της κερκίδας με την Ιμαν Χαμάμ

Ο Μπερλουσκόνι υπόσχεται στους παίκτες του ένα λεωφορείο με ιερόδουλες αν νικήσουν Γιουβέντους και Μίλαν

Μουντιάλ 2022: Ναι! Οι Άγγλοι οπαδοί κατέρριψαν ιστορικό ρεκόρ που έμοιαζε ακατόρθωτο

News 24/7

24MEDIA NETWORK