Κριστιάνο Ρονάλντο: To νέο του, εξωπραγματικό αυτοκίνητο θυμίζει batmobile

O Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας αστρονομικά αμειβόμενος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και μόλις αγόρασε το πιο ακριβό αυτοκίνητο όλων των εποχών. Γιατί μπορούσε.

Κριστιάνο Ρονάλντο: To νέο του, εξωπραγματικό αυτοκίνητο θυμίζει batmobile

'Bugatti La Voiture Noire': Είναι η ονομασία του νέου μοντέλου της Bugatti, γνωστού και ως 'το πιο ακριβό αυτοκίνητο όλων των εποχών', συνολικής αξίας 19 εκατομμυρίων δολαρίων. Η μετάφραση της παραπάνω ονομασίας στα ελληνικά, είναι 'Bugatti, το μαύρο αυτοκίνητο'.

Πρόκειται, λοιπόν, για ένα όχημα μαύρου χρώματος, το οποίο κατασκευάστηκε για να εορταστεί η 110η επέτειος από την ίδρυση της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας και πρόσφατα αποκαλύφθηκε στην έκθεση αυτοκινήτων της Γενεύης, σε μια τελετή γεμάτη από γκλάμουρ και ανθρώπους με παχυλούς τραπεζικούς λογαριασμούς στο κοινό, σε μια αγωνιώδη διαδικασία προσθαφαίρεσης μηδενικών για τη διεκδίκηση του.

Όμως υπήρξε ένας 'μυστικός αγοραστής', κάποιος που κατάφερε να το αγοράσει, χωρίς να δημοσιοποιηθεί το όνομα του. Κριστιάνο Ρονάλντο, σε ποιους τα πουλάς αυτά;

Ο σταρ της Γιουβέντους αποκαλύφθηκε πως ήταν εκείνος που είχε αγοράσει το 'μαύρο αυτοκίνητο', ένα θαύμα της μηχανικής, με κινητήρα 8 λίτρων, ιπποδύναμη 1.500 ίππων και μέγιστη ταχύτητα 420 χλμ./ώ.

Αυτή, βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο αγοράζει μοντέλο της Bugatti, καθώς στο παρελθόν, ύστερα από την κατάκτηση του Euro 2016 με την εθνική Πορτογαλίας, είχε αγοράσει μια Bugatti Veyron αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων. Σίγουρα, χρειάζεται ένα καλό αυτοκίνητο για να πηγαίνει βόλτες και να βλέπει τις ζωές διάσημων φίλων του, όπως ο Χάμες Ροντρίγκες, να καταστρέφονται.

Κριστιάνο Ρονάλντο: To νέο του, εξωπραγματικό αυτοκίνητο θυμίζει batmobile

Στο γκαράζ του Πορτογάλου σούπερ σταρ υπάρχουν ακόμα πολλά ντοκουμέντα χλιδής και ματαιοδοξίας, κερδισμένης με πολλά απευθείας φάουλ και μαγικές ασίστ, δηλαδή μια Ferrari F430, μια Phantom Rolls-Royce, μια Lamborghini Aventador, μια Maserati GranCabrio και μια Bentley Continental GTC. Τουλάχιστον, δεν διαθέτει κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα διπλό. Ακόμα...

Κεντρική φωτογραφία: AP Images

Ακούστε το Pod-οσφαιρο #16, με σίγουρη πρόβλεψη για την κατάκτηση του Champions League, σπέκουλα για το μέλλον του Λουτσέσκου και λίγο από Σίτι και Λίβερπουλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK