Κριστιάνο Ρονάλντο: Τοποθετήθηκε δημόσια ο Τεν Χαχ για τη συνάντησή τους

Σε ερωτήσεις για το πολυσυζητημένο θέμα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο κλήθηκε να απαντήσει ο Έρικ Τεν Χαχ στη συνέντευξη Tύπου πριν από το παιχνίδι με τη Σερίφ για το Europa League.

Manchester United's Cristiano Ronaldo stands next to Manchester United's head coach Erik ten Hag, right, waiting to replace teammate Anthony Martial during the Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park, in Liverpool, England, Sunday Oct. 9, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Έρικ Τεν Χαχ AP

Με την Σέριφ αγωνίζεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Europa League και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση, ο Ερικ Τεν Χαχ δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε ο Ολλανδός για το αντικείμενο της συζήτησης είπε "... δεν ήταν δύσκολο αλλά πιστεύω ότι είπαμε τα πάντα και απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις, ήταν εκτός για ένα παιχνίδι αλλά πλέον είναι μαζί μας, όπως αναμενόταν. Δεν θα απαντήσουμε σε άλλες ερωτήσεις γι αυτό καθώς πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι..."

Μάλιστα, ο Έρικ Τεν Χαχ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Πορτογάλος σταρ να πάρει φανέλα βασικού στην αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Μολδαβίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Μικάιλο Μούντρικ: Κάθε γκολάρα του Ουκρανού "κοστίζει" πολλά εκατομμύρια

Η θρυλική φανέλα του Αγκουέρο που ξέχασε στ' αποδυτήρια ο Μπαλοτέλι πωλείται πλέον χιλιάδες ευρώ

Άρσεναλ: Πακτωλό χρημάτων στον Αρτέτα για να φέρει δύο παικταράδες στο Λονδίνο τον Ιανουάριο

News 24/7

24MEDIA NETWORK