Κβαρατσχέλια: Η εκκωφαντική απάντηση του Γεωργιανού

Ο "Κβαραντόνα"... σώπασε για μερικούς μήνες, αλλά η επιστροφή του στο ντέρμπι με την Γιουβέντους ήταν τρομακτική.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia warms up prior the start of the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Κάνει πάταγο στην Γεωργία AP PHOTO/PETER DEJONG

Πριν από το Μουντιάλ 2022 ο ποδοσφαιρικός κόσμος είχε πέσει από την Νάπολι που πέρα από την εντυπωσιακή της παρουσία στην Serie A είχε να καυχιέται για την ανακάλυψή της: Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός ήταν καταπληκτικός.

Ωστόσο, μετά από το ματς με την Σασουόλο που είχε 1 γκολ και 2 ασίστ στις 29/10 πέρασε τραυματισμό κι έμεινε εκτός σε τρία παιχνίδια: Αταλάντα, Έμπολι, Ουντινέζε.

Επέστρεψε με Ίντερ και Σαμπντόρια χωρίς να πιάσει τα υψηλά του στάνταρ. Μάλιστα, δέχθηκε και κριτική για τις εμφανίσεις του όπως για παράδειγμα ότι "έπεσε" λόγω του τραυματισμού του κτλ.

Το ντέρμπι Νάπολι - Γιουβέντους, πάντως, ήταν η καλύτερη ευκαιρία του Γεωργιανού για απαντήσεις. Ο Κβαρατσχέλια ήταν συγκλονιστικός. Οι Ναπολιτάνοι διέλυσαν τη Μεγάλη Κυρία με τον Κβίτσα να σκοράρει μία φορά και να δίνει δύο ασίστ στους συμπαίκτες του σε 89 λεπτά.

Αισίως ο Κβαρατσχέλια έχει φτάσει εφέτος να μετράει 9 γκολ και 13 ασίστ σε 20 συμμετοχές με τη φανέλα της Νάπολι.

Διαβάστε περισσότερα

Μέσι: Είχε ταράξει τα νερά με Πρίγιοβιτς, τινάζει τα πάντα στον αέρα για τον Λίο

Τότεναμ: Η διοίκηση αποφάσισε να "φάει" τον ηρώα του UCL

Άρσεναλ: Τινάζει την (προσωπική της) μπάνκα για τον Μούντρικ

News 24/7

24MEDIA NETWORK