Κβαρατσχέλια: Με μία ατάκα "άναψε" τους φίλους της Νάπολι

Την λατρεία του για την Νάπολι εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια, καλώντας τους οπαδούς της ομάδας να είναι αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Napoli's Khvicha Kvaratskhelia warms up prior the start of the Champions League group A soccer match between Ajax and Napoli at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, Oct. 4, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Κάνει πάταγο στην Γεωργία AP PHOTO/PETER DEJONG

Την κούπα της Serie A σήκωσε και επίσημα η Νάπολι στη φιέστα που έλαβε χώρα στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Σαμπντόρια.

Πάρα την κατάκτηση του τροπαίου, όπως είναι γνωστό, από τον πάγκο της ιταλικής ομάδας θα αποχωρήσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, καθώς θέλει να κάνει μία νέα αρχή στην καριέρα του ενώ μόνο λίγοι δεν είναι οι μνηστήρες για τους Βίκτορ Όσιμεν, Κβιτσα Κβαρατσχέλια και Κιμ.

Για το μέλλον του στην ιταλική ομάδα ρωτήθηκε ο Ιταλός ποδοσφαιριστής λέγοντας πως οι φίλοι της Νάπολι πρέπει να παραμείνουν αισιόδοξοι καθώς λατρεύει τόσο την ομάδα όσο και την πόλη της Νάπολη.

"...Προφανώς και οι φίλοι της Νάπολι πρέπει να παραμείνουν αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Αγαπώ την ομάδα..."

Θυμίζουμε ότι ο Κβαρατσχέλια μετακόμισε στην Νάπολι το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2027, με τους Ιταλούς όμως να έχουν προχωρήσει σε αναπροσαρμογή των όρων του συμβολαίου του η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το ερχόμενο διάστημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Μουρίνιο: Η χειρονομία προς τους οπαδούς "έσβησε" όλα τα σενάρια

Μίλαν: Αυτό είναι το φαβορί για αντί - Ζλάταν

News 24/7

24MEDIA NETWORK