Κβαρατσχέλια, Μπαρτσελόνα: Το κρίσιμο ραντεβού που μπορεί να μετατραπεί σε σούπερ δώρο για τον Τσάβι

Η ανατρεπτική παραμονή του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα απαιτεί ενίσχυση του ρόστερ και πολλά μπορεί να κριθούν για την υπόθεση του Κβαρατσχέλια στο κρίσιμο ραντεβού της επόμενης εβδομάδας.

Κβαρατσχέλια, Μπαρτσελόνα: Το κρίσιμο ραντεβού που μπορεί να μετατραπεί σε σούπερ δώρο για τον Τσάβι
Ο Κβαρατσχέλια στο Γεωργία - Ελλάδα AP

Η Μπαρτσελόνα δεν θα βγει στην αγορά για νέο προπονητή καθώς έγινε η ανατροπή των ανατροπών και ο Τσάβι Ερνάναντεζ θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα της καρδιάς του τουλάχιστον έως το 2025 (σ.σ. βάσει του νέου συμβολαίου).

Ωστόσο, για να... δέσει το γλυκό η διοίκηση θα πρέπει να βρει τρόπο να ενισχύσει το ρόστερ και η Μπάρτσα να παρουσιαστεί δυνατότερη τη νέα σεζόν. Ο Ζουμπιμέντι και ο Μπερνάρντο Σίλβα αποτελούν στόχους των Μπλαουγκράνα, αλλά το μεγάλο κόλπο ακούει στο όνομα Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο Γεωργιανός αποτελεί διακαή πόθο της Μπάρτσα και την επόμενη εβδομάδα ίσως οι Καταλανοί κερδίσουν πόντους και αυτό γιατί αναμένεται συνάντηση του ατζέντη του παίκτη, Μαμούκα Τζουγκέλι με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Στο συγκεκριμένο ραντεβού ο πρόεδρος της Νάπολι αναμένεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στην πλευρά του Γεωργιανού και οι πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή τουλάχιστον να το αποδεχθεί είναι ελάχιστες σύμφωνα με τα ιταλίκα ΜΜΕ.

Πάντως το υπάρχον συμβόλαιο με τους Ναπολιτάνους εκπνέει το 2027 και ο Ντε Λαουρέντις δύσκολα θα πέσει κάτω από τα 100.000.000 ευρώ στις απαιτήσεις του. Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο τρόπος με τον οποίο θα βρει χρήματα η Μπαρτσελόνα για να κάνει μία τέτοια μεταγραφή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK