Ρεάλ: Μπορεί να πάρει 30 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα για ταλέντο που δεν της βγήκε και θέλει ο Τσάβι

Η Ρεάλ παραχώρησε ταλέντο της αντί 6 εκατ. ευρώ και μπορεί να πάρει 30 εκατ. ευρώ εάν η Μπαρτσελόνα κινηθεί για την απόκτησή του.

Real Madrid's president Florentino Perez waves during the official announcement of his re-election as the club's new president at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Monday, June 19, 2017.  Florentino Perez was re-elected president as he was the only official candidate. (AP Photo/Francisco Seco)
Ο πρόεδρος των μεγάλων επιτυχιών της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Καλοκαίρι 2019 και η Ρεάλ με ελεύθερη μεταγραφή έκανε δικό της τον Τακεφούσα Κούμπο. Ο 21χρονος σήμερα Ιάπωνας ανήκει στην Σοσιεδάδ, καθώς στην Μαδρίτη δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο Πέρεθ τον πούλησε αντί 6 εκατ. ευρώ στην τελευταία θερινή μεταγραφική περίοδο.

Νωρίτερα, είχε παίξει ως δανεικός στις Μαγιόρκα, Βιγιαρεάλ, Χετάφε και ξανά Μαγιόρκα προτού υπογράψει στην Σοσιεδάδ μέχρι το '27. Στη νέα του ομάδα ο Κούμπο έχει καταγράψει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές με 4 γκολ και 6 ασίστ. Νούμερα που σύμφωνα με τα ισπανικά μίντια δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από το επιτελείο του Τσάβι.

Μόνο που ο ποδοσφαιριστής είναι δεμένος με ρήτρες και για να σπάσει το συμβόλαιό του θα πρέπει να πληρωθούν 60.000.000 ευρώ στην Σοσιεδάδ. Ωστόσο, η το 50% αυτών των χρημάτων θα πρέπει πάει στην Ρεάλ, άρα εάν η Μπάρτσα κινηθεί τότε θέλοντας και μη θα ενισχύσει τα ταμεία της μεγάλης της αντιπάλου με 30.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Τακεφούσα Κούμπο σε ηλικία δέκα ετών είχε περάσει από τις ακαδημίες της Μπάρτσα, αλλά λόγω κανονισμών της FIFA δεν κατάφερε να μονιμοποιηθεί στην Μασία.

Διαβάστε περισσότερα

Πώληση Γιουνάιτεντ: Πάρτι δισεκατομμυρίων

Η διπλή ρήτρα του Ντιμπάλα: Ο Αργεντινός έχει δέσει κόμπο την Ρόμα

Νεϊμάρ: Αυτές είναι οι δίδυμες αδερφές της ομάδας βόλεϊ της Βραζιλίας που έστελνε

News 24/7

24MEDIA NETWORK