Κύριος ο Όσιμεν, δήλωσε πως δουλεύει για να πάει στην Αγγλία ενώ καθόταν δίπλα στον πρόεδρο της Νάπολι

Ο Βίκτορ Όσιμεν ενώ καθόταν δίπλα στον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις δήλωσε πως θέλει να πάει Αγγλία.

Napoli's Victor Osimhen celebrates at the end of a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Ο Οσίμεν της Νάπολι AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο φοβερός και τρομερός Βίκτορ Όσιμεν που βρίσκεται στο στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης, ενώ πολύ σύντομα θα στεφθεί Πρωταθλητής Ιταλίας, δήλωσε μπροστά στον πρόεδρό του τον ισχυρό άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις πως θέλει να πάει στην Αγγλία.

Η δήλωση αυτή κάθεται κουτί με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον εξαιρετικό επιθετικό να βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η τοποθέτηση του Νιγηριανού έγινε στο πλαίσιο μίας βράβευσης του και είπε συγκεκριμένα: "Παίζω σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα, τη Serie A και είναι απίστευτο. Πολλοί θεωρούν πως η Premier League είναι το καλύτερο πρωτάθλημα.

Δουλεύω σκληρά, ώστε να βεβαιωθώ πως θα ικανοποιήσω το όνειρο μου και να παίξω στην Premier League κάποια μέρα. Αλλά όπως είπα είναι μία διαδικασία και θέλω να διατηρήσω το μομέντουμ".

Αν μη τι άλλο ξεκάθαρος ο Όσιμεν ο οποίος μετράει 19 γκολ σε 24 εμφανίσεις και μαζί με τον Κβαρατσχέλια αποτελούν κορυφαίο αποτελεσματικό δίδυμο στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα

Ρεάλ: Το κάζο 100.000.000 ευρώ οδεύει προς τον επίλογό του

Γιουνάιτεντ: Ψυχολόγος στο προπονητικό μετά από την επτάρα στο Άνφιλντ

Λιβάγια: Ο 16χρονος συμπαίκτης του Μάρκο που έχει τρελάνει Σίτι και Παρί

News 24/7

24MEDIA NETWORK