Λάμπαρντ: Φοβερό! Πίσω από τον πάγκο δεν μπορεί να πετύχει... τρίποντο

Μόλις μία νίκη στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις πίσω από τον πάγκο των Τσέλσι και Έβερτον έχει καταγράψει ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Everton's head coach Frank Lampard looks down as he arrives to take his seat on the bench before the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Φρανκ Λάμπαρντ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Δεν έχει τέλος η κατηφορά για την ομάδα της Τσέλσι καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το εμπόδιο της Μπρέντφορντ και πλέον έχει χάσει κάθε ελπίδα για είσοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης χρονιάς ενώ βρίσκεται και μόλις 10 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στη τεχνική ηγεσία της ομάδας βρίσκεται, με την ιδιότητα του υπηρεσιακού τεχνικού ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα με την ομάδα στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις.

Μάλιστα, πέρα από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχει καταγράψει με τη φανέλα των μπλε, τον Λάμπαρντ "κυνηγά" μία μη κολακευτική επίδοση καθώς στις τελευταίες 19 αναμετρήσεις πίσω από τον πάγκο των Τσέλσι και Έβερτον έχει στο ενεργητικό του μόλις 1 νίκη.

Δείτε τα τελευταία 19 αποτελέσματα του Λάμπαρντ

Διαβάστε Περισσότερα

Πόσα χρήματα πληρώνουν οι σταρ της Premier League για να κάνουν πρόταση γάμου

Ο Ποτσετίνο συμφώνησε να μαζέψει το χάος στο Λονδίνο

Ο μεγαλύτερος οπαδός του CR7 είναι Άρσεναλ και ειρωνεύτηκε Πεπ και Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK