Ο μεγαλύτερος οπαδός του CR7 είναι Άρσεναλ και ειρωνεύτηκε Πεπ και Σίτι

Ειρωνικός προς την Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Πιρς Μόργκαν αφού αναρωτήθηκε πως γίνεται να θεωρείται η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ενώ βρίσκεται πίσω από την Άρσεναλ.

FILE - In this Friday, Oct. 25, 2019 file photo, Piers Morgan arrives at the BAFTA Los Angeles Britannia Awards at the Beverly Hilton Hotel on  in Beverly Hills, Calif. British presenter Piers Morgan will join News Corp and Fox News Media and host a TV show that will air in the U.S., Britain and Australia, the company said Thursday Sept. 16, 2021. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)
Ο Πιρς Μόργκαν JORDAN STRAUSS/INVISION/AP

Μεγάλη μάχη για την κατάκτηση της Premier League δίνουν Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ με την μεταξύ τους αναμέτρηση να κρίνει πολλά για τον τελικό νικητή του μαραθωνίου.

Η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια περισσότερα, κάτι που δεν απασχολεί ιδιαίτερα τον πιο διάσημο οπαδό των Κανονιέρηδων.

Ο λόγος για τον γνωστό δημοσιογράφο και φίλο του Κριστιάνο Ρονάλντο, Πιρς Μόργκαν, ο οποίος αναρωτήθηκε με ανάρτησή του στο twitter πως γίνεται η Μάντσεστερ Σίτι να είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο ενώ βρίσκεται 5 βαθμούς πίσω από την Άρσεναλ.

"... Αν η Μάντσεστερ Σίτι είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο πως γίνεται η Άρσεναλ να βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά της στην Premier League..."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μίλαν: Ο Λεάο έχει άλλες προτεραιότητες και οι Ροσονέρι κάθονται σε "αναμμένα κάρβουνα"

Λουκάκου: Οι δύο παράγοντες που κρίνουν την παραμονή του στην Ίντερ

Πιθανοί οι αγώνες του Champions League και στις Ηνωμένες Πολιτείες

News 24/7

24MEDIA NETWORK