Λάμπαρντ:΄Τρελό! Δεν ήξερε ότι η Ρεάλ έχει τόσο καλή ομάδα

Πώς δεν γνώριζε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τόσο καλή ομάδα ανέφερε σε δηλώσεις του ο Φρανκ Λαμπαρντ μετά από το τέλος του πρώτου ημιτελικού.

Chelsea's caretaker coach Frank Lampard, right, greets Real Madrid's head coach Carlo Ancelotti prior the Champions League quarter final first leg soccer match between Real Madrid and Chelsea at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 12, 2023. (AP Photo/Jose Breton)
Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ χαιρετάει τον Κάρλο Αντσελότι AP

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Τσέλσι στην πρώτη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Champions League με τον Βινίσιους Τζούνιορ να τρελαίνει τους πάντες με τις εμφανίσεις του.

Αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο της αγγλικής ομάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μετά από το τέλος της αναμέτρησης προχώρησε σε μία δήλωση που σχολιάστηκε αρκετά.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος τεχνικός ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως εντυπωσίαστηκε από την εμφάνιση την οποία έκανε η Ρεάλ φέρεται αργότερα να ανέφερε στους συνεργάτες πως δεν ήξερε ότι η Ρεάλ είναι τόσο καλή ομάδα κάτι που σχολιάστηκε αρκετά από τους φίλους της αγγλικής ομάδας.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο "καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο" προκαλεί "αναγούλα" στα κορυφαία μπακ

Μπάγερν: Ο Τούχελ "κατέστρεψε" σε τέσσερις αναμετρήσεις τα όνειρα των Γερμανών

NBA: Η κόρη του ΝτεΡόζαν ούρλιαζε μόνη της σε κάθε βολή των αντιπάλων και έγινε viral

News 24/7

24MEDIA NETWORK